Rampage Ally K11 Beyaz blue switch alınır mı?

• Konuyu başlatan Rath1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 890

Rath1

Picopat
Daha fazla  
Rampage ally K11 almayı planlıyorum. Maksimum 1 1.5 yıl kullanacağım, ondan sonra yüksek bütçe ile alacağım başka bir şey. En kötü yaza kadar normal ve normalin üstü performans göstermesi yeter. Sadece çöp yazmayın bari. Bir açıklama yapın da ona göre.

Rampage ally K11 almayı planlıyorum. Maksimum 1 1.5 yıl kullanacağım, ondan sonra yüksek bütçe ile alacağım başka bir şey. En kötü yaza kadar normal ve normalin üstü performans göstermesi yeter. Sadece çöp yazmayın bari. Bir açıklama yapın da ona göre.
Rampage cidden çöp, 6 Aya Switchler patlar çinde yaptırıp marka bastırıyorlar. Temuda 30-40 TL'lik ürünler.

Rampage aldığı ürünlerin üstüne logo basıp satıyor. Yani sağlam mı değil mi bilemeyiz, bence almamayı tercih edin. RedDragon modellerine bir göz atın.

Hocam maskimum şu an bütçem 1500 yani Beylikdüzü tarafında mediamarkt İtopya Vatan PC gibi bir yere gidip almak amac eldede Ornata v3X var 1500 TL'ye Ornata v3X'ten daha iyi performanslı mekanik klavye yoksa çünkü ben baktım göremedim %80

SteelSeries Aerox 3 snow Gaming mouse beyaza yönelirim​

Hocam maskimum şu an bütçem 1500 yani Beylikdüzü tarafında mediamarkt İtopya Vatan PC gibi bir yere gidip almak amac eldede Ornata v3X var 1500 TL'ye Ornata v3X'ten daha iyi performanslı mekanik klavye yoksa çünkü ben baktım göremedim %80

SteelSeries Aerox 3 snow Gaming mouse beyaza yönelirim​

Hocam, oralar pahalı Trendyol gibi yerlerde buluruz. Nasıl bi Switch istiyorsunuz? Yüzde kaç. Ve renk nedir?

Trendyol çok da ısınık olduğum bir site değil Hepsiburada ile yüzdesi %70 gibi F tuşları ve ok tuşları önemli yoksa bile kombinasyonla yapılabilir olması lazım trendyolvs olacaksa güvenli satıcı gerekir ama enim tercihim Amazon'dan yana swichte blue veya farklı sessiz olmasına gerek yok sessiz ve red olmasın yeter. Bir de bulabilirsen belyikdüzü yakınında fiziksele rastlarsan haber ver benim için daha iyi bütçede 1500.

Hocam sence Ajazz iyi midir hem hotswapları var vs fiyatları da Amazon'da uygun gibi nediyon.

Ajazz AK680 65% var kahverengi swicht ithalat olanlardan değil iyi gibi şimdi yatacağım sabah bakarım​

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı