A Alibtuna Decapat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 3 20 Mayıs 2019 #11 bende kulaklık var driver bulamıyorum yazılımı nasıl indiricem yardım ALPHA-X driver nasıl indiricem yardım edin lütfen Beyler öncelikle Rampage Alpha X sahibiyim 7.1 Driver kurmam lazım nasıl indiricem lütfen yardım Son düzenleme: 20 Mayıs 2019
bende kulaklık var driver bulamıyorum yazılımı nasıl indiricem yardım ALPHA-X driver nasıl indiricem yardım edin lütfen Beyler öncelikle Rampage Alpha X sahibiyim 7.1 Driver kurmam lazım nasıl indiricem lütfen yardım
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.166 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 21 Mayıs 2019 #12 Segment'in sitesinde sürücülere bak. Biraz arayınca çıkar.
A Alibtuna Decapat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 3 21 Mayıs 2019 #13 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Segment'in sitesinde sürücülere bak. Biraz arayınca çıkar. Genişletmek için tıkla... Link atar mısın lütfen yardımcı ol bulamıyorum
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Segment'in sitesinde sürücülere bak. Biraz arayınca çıkar. Genişletmek için tıkla... Link atar mısın lütfen yardımcı ol bulamıyorum
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.166 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 21 Mayıs 2019 #14 Rampage SN-RW66 ALPHA-X Mavi 7.1 Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment Destek www.desteksegment.com Çok da zor olmamalıydı ya . "rampage alpha x driver" diye aradım tak çıktı.
Rampage SN-RW66 ALPHA-X Mavi 7.1 Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment Destek www.desteksegment.com Çok da zor olmamalıydı ya . "rampage alpha x driver" diye aradım tak çıktı.
A Alibtuna Decapat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 3 21 Mayıs 2019 #15 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Rampage SN-RW66 ALPHA-X Mavi 7.1 Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment Destek www.desteksegment.com Çok da zor olmamalıydı ya . "rampage alpha x driver" diye aradım tak çıktı. Genişletmek için tıkla... SEN DAHİSİN çok mutlu oldum 4 gündür arıyorum çok teşşekür ederim
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Rampage SN-RW66 ALPHA-X Mavi 7.1 Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment Destek www.desteksegment.com Çok da zor olmamalıydı ya . "rampage alpha x driver" diye aradım tak çıktı. Genişletmek için tıkla... SEN DAHİSİN çok mutlu oldum 4 gündür arıyorum çok teşşekür ederim
İcarus.sama Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 4 15 Mayıs 2020 #16 beyler yazılımı indirdim ama destekleyen uygulama yok diyor ?
gege31 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1 21 Mart 2021 #17 Cevap : uygulaayı arka plandan da kapayın ve cihazı takıp açın uygulamayı ^^