Rampage Alpha X vs Havit H2002dd

BurakOBd

Hectopat
Daha fazla  
Hangisini tercih etmeliyim.
(Sadece bu ikisinden birini alacağım başka bir kulaklık önermeyiniz)

-Ayrı bir mikrofonum var bu yüzden kulaklıkların mikrofonlarını kullanmayacağım.
-Valorant, CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum bu yüzden ses kasmak adamların nereden ses.
Çıkardığını kolayca anlayabilmek benim için önemli.
- Video, film, şarkıları çok fazla izliyor ve dinliyorum bu yüzden ses kalitesi benim için önemli (üst düzey aramıyorum ama kötüde olmasın)
- Sesleri genelde kısık kullanıyorum sadece rekabetçi bir oyun oynadığım zaman sesi biraz fazla açıyorum.
- Kulaklığı kulağımda çok uzun süre takan birisiyim bazen tek oturuşta 8 saati buluyor (nadir de olsa oluyor) bu yüzden uzun kullanımda ağrıtmaması iyi olur.

Jack girişi ile USB girişi arasında ne tarz bir fark var peki? Ses olarak bir fark yaratıyorlar mı?

Evet yaratıyorlar, anakartınızın ses yongası kötü ise tam verim alamazsınız. P olan USB versiyonu alın, ses yonganız iyi olsa bile kendi ses kartı tam olarak kendisi için oluşturulduğu için yine kendi ses kartı ile daha iyi verim alacaksınız.

Evet yaratıyorlar, anakartınızın ses yongası kötü ise tam verim alamazsınız. P olan USB versiyonu alın, ses yonganız iyi olsa bile kendi ses kartı tam olarak kendisi için oluşturulduğu için yine kendi ses kartı ile daha iyi verim alacaksınız.

Anakartım ASUS Prime B450M K II nereden nasıl öğrenebilirim ses yongasının iyi veya kötü olduğunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı