Rampage Arcturus alınır mı?

quartexh

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tabii ki zevk meselesi ama bence alınmaz çünkü kasada iki tane giriş fanı var daha düz kasaları tercih etmeniz daha yavaş tozlanması daha iyi hava akışı sağlanması vb. olaylar olur ve kasanın boyutları diğer kasalara göre birazcık büyük bunu da göz önünde bulundurmanız gerekebilir.

Kasanın üzerindeki fanlar rgb yazıyor. İstediğiniz gibi kontrol edebilmek için adreslenebilir rgb olmalı. Yani Argb. Bunu göz önüne alın.
Diğer yandan kasanın büyüklüğü ve tipi gayet güzel.
Bende bu tipte asus tuf gt502 kasa kullanıyorum. 10 fan var. Eski kasada ekran kartım 84dereceyi görüyordu oyun oynarken. Şimdi ise fanları yavaş devirde çalıştırdığım halde 68 dereceyi geçmiyor.
Bu tarz akvaryum kasa alırken boş kasa almanızı tavsiye ederim. Argb fanları argb kontrolcüsü ve psu tu ayrı ayrı alınız.

Kasanın üzerindeki fanlar RGB yazıyor. İstediğiniz gibi kontrol edebilmek için adreslenebilir RGB olmalı. Yani ARGB. Bunu göz önüne alın.
Diğer yandan kasanın büyüklüğü ve tipi gayet güzel.
Bende bu tipte ASUS TUF GT502 kasa kullanıyorum. 10 fan var. Eski kasada ekran kartım 84dereceyi görüyordu oyun oynarken. Şimdi ise fanları yavaş devirde çalıştırdığım halde 68 dereceyi geçmiyor.
Bu tarz akvaryum kasa alırken boş kasa almanızı tavsiye ederim. ARGB fanları ARGB kontrolcüsü ve PSU tu ayrı ayrı alınız.

Benim için görüntü pek önemli değil ama hazır sistemler daha indirimli oluyor benim seçtiğimde parçaları topladığım zaman 4 bin kadar arada fark oluyor Vatan'dan alacağım için mağazaya gidip orada değiştirebilirim belki kasa+PSU'yu

Merhaba. Cumartesi akşam bende Vatan Bilgisayar'da tavsiye sistemlerden değişiklikler yaparak kasamı toplattım. Kasa olarak arcturus seçtim hem görüntüsü hem büyüklüğü ileri zamanlar için bana mantıklı geldi. 427 numaralı sistem üzerinden seçimlerimi yaptım.
20241215_174156.jpg
20241215_174423.jpg

PCU icin kotu bir yorum gormedim zaten bildigim kadariyla yeni bir kasa. Simdilik bir sorun yasamadim hatta fazlasiyla memnunum. Neden sisteme zarar vericegini dusundun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı