Rampage aslında kaliteli

Hocam turbox, izoly ve dragos'a da baya f/p diyorlar deneyin kesin bayılırsınız (!)

Üstüne logo basılıp satıldığını bende biliyorum fakat bu benim alma ma engel olmaz. Rampage gibi ürünlerin çok kaliteli olmadığını bende biliyorum. Aynı zaman da çok kötü olmadıklarını da, diğer iyi markalara bakınca sudan ucuz olduğunu anlıyorsun bâzı ürünlerinin. Herkes Corsair almak ister, herkes Logitech falan almak ister. Fiyatlara biraz bakınca vazgeçiyor insan. Ben Rampage'ye vs. düşman değilim fakat konu sahibi arkadaş Rampage bir klavyeye 600 TL gibi bir fiyat verdiyse yazık etmiş malesef. O kadar para verilebiliyorsa daha iyi markalar dan alınabilir. Düşüncem bu şekilde. Gerçekten F/P ürünleri var. Üstüne logo basılıp satılsa bile.

Sorun şu, ben 300₺'ye Rampage ürünü alacağıma gidip düzgün marka ürün alırım. Yani bütçeniz yoksa ve aşırı giriş seviyesi ürün alacaksanız tamam ama orta ve üst seviye ürünlerde asla tercih etmem. Marka imajı denen bir şey vardır. Markanın kendisi kalitesiz.

Aşırı derecede olumsuz eleştiri alan bir marka. Topladığım sistemdeki PSU nun markası Rampage idi. Kullanıcı deneyimlerini duyduktan sonra değiştirme kararı aldım.

Sorun üstüne logo basılması değil logo basılıp fiyatına en az 50TL ekleyip yerli firma bilmem ne diye tanıtılması. Eminim ki toplu ürettirdikleri için benim attığım resimlerdeki fiyatlardan da ucuza getiriyorlardır ülkeye o ürünleri. Gerçekten F/P diye Rampage alacağınıza gidin AliExpress'den bir marka alın hem aynı paraya daha güzel bir ürün almış olursunuz hem bu kandırmacaya kurban gitmemiş olursunuz.

Hayır değil. Evet bi kısımda sizde haklısınız. Bu markaların gerçekten kaliteli iş çıkardığı bazı ürünleri de var. Fakat aldığınız ürünün 3 sene sizi götürmesi ürünün kalitesini belirlemez. @Caner Uncu 'nun dediği gibi ; "kalite ve ömür farklı kavramlar".

Özellikle şu aşağıdaki fiyat farkına bakın, yazık günah yemin ederim. Çıkıp da garanti veriyorlar falan diyecek arkadaşlar da aşağıya baksın ki görsün Türkiye'den almayınca bozulsa üstüne ikincisini alsan bile Türkiye'deki sattıkları fiyatı geçmiyor.

Daha pahalı olması doğru değil fakat, benim Rampage tercih etmemin sebebi kargonun hızlıca evime gelmesini istemem ve değişim-iade gibi işlemler de ürünün satıcıya hızlı ulaşması. 50 TL az verip AliExpress'ten alınabilir fakat ben bunları da düşünerek alırım genel de. Çok uzun süre de geliyor kargo.

Zaten bütçesi olan aklı varsa rampage almaz. Rampage gibi markalar genelde bütçesi düşük olanların tercih ettiği ya da aklına takılan ürünlerdir diye düşünüyorum. Fakat aklı olmayıpta 900 TL'ye rampage kasa+PSU alanı da gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…