Rampage aslında kaliteli

Ucuz ve kaliteli urun ile zaten ucuz ve kaliteli urunu alip marka basip daha pahaliya baska pazarlara satmak farkli seylerdir. Ayrica burada unlu olmayan dusmanligi yok eger kaliteli ve parasinin hakkini verecek bir urun oldugundan eminsek en duyulmamis markayi bile onerebiliyoruz.

Aynı şekilde katılıyorum güncel olarak Rampage kulaklık Gamepower mouse JD klavye kulanıyorum ve gayet kaliteli buluyorum markaları

Kral bu markaların kaliteli ürünleri de var?

Al bu markalardan PSU koy kasaya ver arkadaşına, sonra iddiaya gir kanka burası patlıcak bak itfaiye çağırman gerekebilir diye, çakmazsa durumu PSU'ya verdiğin paranın biraz üstüne gir pot'u, belki ram alırsın biraz daha kendine o parayla
Şaka bir yana ekipman olarak bütçeniz yoksa ve acil bir şekilde "benim kulaklığa/klavyeye/mouse'a ihtiyacım var demiyorsanız böyle markalara bulaşmayın bence.

Zaten biz de bu markalar dan PSU alınmayacağını biliyoruz. Tüm sistemi güvenmeye değmez. Fakat paranız Corsair, Logitech veya MSI vs. markalara yetmiyorsa alınabilir diye düşünüyoruz. Ben de 6-7 ay önce Rampage kulaklık aldım. Tabii çok bir şey beklemedim performans olarak. Fakat yine de beklentimin üstünde geldi. FPS oyunlarında ses sorunsuz kasabiliyorum. Ses kalitesi de fiyatına göre idare eder. Fakat ben çıkıp "Rampage Corsair'dan iyi." demiyorum ve diyemem de. Param varsa bu markalara asla yönelmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…