Rampage aslında kötü değil

Dostum "hor kullanım" başlığı adı altında söylediğin şeyler normal kullanım şartları aslında. Hor kullanım dediğimiz şey direksiyonu yumruklamak, pedala tekme atmak falan olabilir.

Bundan yaklaşk 10 yıl önce henüz ekipman ve bilgisayar piyasasına hakim değilken zar zor bir bütçe ile beyaz renk Rampage bir kulaklık almıştım. Aldıktan 1 ay sonra falan sol taraftan ses gelmemeye başlamıştı. Şimdi modelini hatırlamasam da o dönemlerden 1-2 yıl sonra araştırdığımda öğrendim ki o kulaklık zaten kronik sorunluymuş herkes aynı şeyi yaşıyormuş. O zamandan beri Rampage isimli ve logolu bir şey gördüğüm an direk uzaklaşıyorum. Leş gibi marka baya da, ürünlerin kalitesi 0.

Doğru, Rampage ürünleri kötü değil çünkü berbat. Kötü demek doğru olmayacaktır, berbat demek daha doğru olacaktır. Bu Rampage dediğimiz marka, dandik Çin ürünlerine alıp logosunu basmıyor mu? Nesini savunduğunuzu anlayabilmiş değilim. Kendisi bile üretmiyor. Alıp logo basıyor sadece.

hocam ben eskiden kötü olduğunu onaylıyorum zaten ama şu an marka gayet iyi ben direksiyon setinden bir arıza tespiti ya da herahngi bir kalitesizlik görmedim

Tamam çocuklar beynim yok ama bir planım var
--Rüzgaradam

Doğruyu söyle paramı verdiler bu konu için?
Verseler bile sırf para için yapmam

Doğruyu söyle paramı verdiler bu konu için?
Verseler bile sırf para için yapmam

Yeşil canavarı, james eşşeği ve casper hayaleti sizin gibiler ayakta tutuyor. Kutlarım...
reis ben Casper falan yok abi ya onlar saçma ürünler kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…