Rampage aslında kötü değil

Animeli klavye kullanmaktan iyidir.
Tamam dostum sen 2400TL verdiğin klavyenin switchlerini bile değiştireme, biz "animeli klavyelerimizden" memnunuz.
Sahi, animeli klavyeden kasıtınız nedir? Özellikle kendiniz tuş alıp değiştirmediğiniz sürece klavyelerin %99'u animeli tuşlarla gelmiyor ki.

Markalarda genelleme yapmak da çoğu zaman mantıklı olmuyor. Razer gibi "iyi bir markanın" güzel ürünleri de var -kendim de kullanıyorum- ancak kötü ürünleri de var, aynı şekilde "kötü marka" olarak adlandırabileceğimiz markaların güzel ürünleri de var, olabiliyor. Razer'dan sponsorluk almadığınız sürece bu derece bir reklamını yapmanın da manası yok.

Ben kulak üstü kulaklığı almıştım 5 sene problemsiz götürdü ondan sonra da çantada ezildiği için üstü kırılmıştı o da benim hatam. Şansa düzgün ürün de gelebiliyor problemli de. Çok güvenilir bir marka değil bence fiyatlarını biraz düşürmesi gerekiyor hala.

Ne desem bilemedim. Şu ürünü dünyada herhangi bir şekilde kullanıp memnun kalan var mı diyordum varmış.
Yani Rampage mouse, klavye vesaire kullandım fakat ne kadar kötülersem kötüleyeyim önde olduğu tek konu fiyattı.

Direksiyon konusunda övmeyi ve övenin olabileceğini hiç düşünmedim.
Hele V902'yi öveni hiç düşünmüyordum.
Direksiyon resmen yeni model yaylı yoğurt kapağı (ciddiyim)
FFB desen yok, malzeme kalitesi desen yok, yazılım desteği desen yok, ürünlerini zaten dış pazarda pxn satıyor. Sadece Türkiye'de marka basıp, fiyat artırıp yağlayıp yüksek fiyata pazara atıyorlar.

FFB olan modelleri bile kötüyken şu modeli beğenmek ağır yokluktur. Fiyatı da gayet pahalı özellikle sıfırı. Zaten ikinci el tarafına baktığınızda görüyorsunuz ilanları yok fiyatına satıyorlar enayi avı gibi.

Direksiyon seti kullanmak istiyorum diyen biri mutlaka en yoksul vaktinde bile istiyorsa bile FFB'li herhangi bir direksiyonu tercih etmesi gerek. Bunu mekanizma olarak çarklı, kayışlı, dd fark etmeksizin diyorum. Yoksa anlamsız kalıyor.

O kadar dedik Rampage çöp kovasını almayın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…