Rampage Azor Kasa Nasıldır?

spacetech0

Megapat
Merhaba Rampage Azor 600W 80 Plus bu kasanın görünüşü ve büyüklüğü vs. çok hoşuma gitti 80+ da PSU var ama birkaç yerde okudum Rampage PSU çok kötü, çoğu kişinin sistemini yaktı gibi şeyler okudum doğru mudur? Bu kasayı önerir misiniz, 600W benim için yeterli.

Kesinlikle hayır.%100 Hayır. Fiyatı çok yüksek. hadi 600-700 olsa neyse. onun yerine bunlar alınabilir. hem kaliteli hem kafan rahat olur.

Merhaba Rampage Azor 600W 80 Plus bu kasanın görünüşü ve büyüklüğü vs. çok hoşuma gitti 80+ da PSU var ama birkaç yerde okudum Rampage PSU çok kötü, çoğu kişinin sistemini yaktı gibi şeyler okudum doğru mudur? Bu kasayı önerir misiniz, 600W benim için yeterli.

Rampage'in havasına kanıp sakın kasa almayın. 2 kere garantiye gönderdim. Allah'tan 2'sinde de yaptılar. Evet kasa çok havalı ışıklandırmalar iyi fakat malzeme kalitesi çok kötü. Zaten önü ızgara olmayan hiçbir kasa alınmaz ben anladım. Ben pişmanım sizde olmayın. Şu an bir sıkıntısı var mı yok. Fakat beni 2 kez garantiyle uğraştırdı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı