Rampage reaction kasa nasıldır?

@hzmendel Düzgün mesaja ''hahaha'' basma. Sen PSU'suz 900 TL kasa önerdin diye bastım, inadına gidip mantıklı bir mesaja kullanma bu ifadeyi.

@RaYmN Attıklarımı tercih edebilirsiniz, bu bütçede arkadaşın attığı Zalman N2 kasa hiç mantıklı değil.
Haklısınız özür dilerim.

Eğer bütçeniz yetiyorsa Corsair olan süper bir ürün incelemeleri var YouTube'da.

Çok teşekkür ederim ben bu masayı düşünmüstüm ancak arkadaşlarım bana kasanın ön tarafının mesh olmadığını söylemişti bende vazgeçtim kasanın ön tarafı mesh mı yoksa kapalı mı küçük bir alan var bu RX 5600 XT ve Ryzen 5 3600 gibi parçaları doğurabilir mi?

Çok teşekkür ederim ben bu masayı düşünmüstüm ancak arkadaşlarım bana kasanın ön tarafının mesh olmadığını söylemişti bende vazgeçtim kasanın ön tarafı mesh mı yoksa kapalı mı küçük bir alan var bu RX 5600 XT ve Ryzen 5 3600 gibi parçaları doğurabilir mi?
1 karış büyüklüğünde mesh alan ve 5 santime yakın hava çekmesi içinb boşluk var gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Ve çok rahat soğutur.

1 Karış büyüklüğünde mesh alan ve 5 santime yakın hava çekmesi içinb boşluk var gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Şu anki kullandığım kasada işlemcim 97 dereceyi gördüğü için ısınmasından korkuyorum o yüzden takıntılıyım teşekkürler ilginiz için. İyi günler.

buradan bakabilirsiniz.
Ekran Görüntüsü (26).png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı