Rampage Blitz Ultimate alınır mı?

Bütçe
1500-3000

Serdardgnn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Rampage'in yeni çıkarmış olduğu Rampage Blitz Ultimate sizce alınır mı? 3500 TL fiyatı var ama indirim koduyla 3000 TL'ye kadar düşüyor. Palm grip kullanıyorum fareyi. Sensörü 8000 Hz olması ve kutudan dongle çıkması artı yönleri. Sizin görüşleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka o mouse a 3000 TL vermek parayı yırtıp paramparça edip çöpe atmaktır. Al bu fareyi geç hem palm hep claw için uygun bu. Ben F1 olan modeli kullanıyorum biraz daha yumurta gibi ve minik claw için uygun çok memnunum.

İndirim koduyla nasıl aldığınızı sorabilir miyim? Açıkçası bende düşünüyorum ve bu fiyata bu özellikler fazlasıyla uygun gibi.
İndirim Kodu kısmına EMSTAR yazarsan 500 TL indirim oluyor

Kanka o mouse a 3000 TL vermek parayı yırtıp paramparça edip çöpe atmaktır. Al bu fareyi geç hem palm hep claw için uygun bu. Ben F1 olan modeli kullanıyorum biraz daha yumurta gibi ve minik claw için uygun çok memnunum.

Şuan DarmoShark M3S kullanıyorum ama artık kullanırken hiç rahat hissetmiyorum attığın linkteki mouse ta kullandığım mouse nin büyüğü zaten o yüzden rampage kullanmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
İndirim Kodu kısmına EMSTAR yazarsan 500 TL indirim oluyor

Şuan DarmoShark M3S kullanıyorum ama artık kullanırken hiç rahat hissetmiyorum attığın linkteki mouse ta kullandığım mouse nin büyüğü zaten o yüzden rampage kullanmayı düşünüyorum
Çok teşekkürler geçerlilik süresi hakkında bir bilgin var mıdır? Ayrıca direkt rampage in kendi web sitesi üzerinden geçerli değil mi? Benim mouse hakkında kafama takılan tek şey 300mh batarya kapasitesi bi 500 olsun isterdim. Onun dışında teknik olarak incelendiğinde alınmaması için hiçbir sebep yok gibi görünüyor.

Rica ederim, kod ne zamana kadar geçerli tam bilmiyorum ama kod Rampage'in kendi sitesinde geçerli bataryası 500 mAh olsaydı kesinlikle bence de çok daha iyi olurdu ama 300 mh ında çok üzeceğini sanmıyorum tek kusuru bu olsun diyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı