Rampage Broker Combo set alınır mı?

Gojou Satoru

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavye mouse set alacağım ama önceden klavyem bozulduğunda yenisini alıp takmıştık ve oyunlarda basılı tutmama rağmen tek tek basarmışım gibi yürüyordu, bilgisayarı kapatıyordu. Ben aşağıdaki seti almayı çok istiyorum ama yine böyle bir şey yaşar mıyım diye çok korkuyorum. Şu anda bilgisayarı bozuk olan birinden Microsoft klavye aldım, sıfır sıkıntı kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçeye Max 350 diyeyim. Ama biraz daha çıkabilirim. Bir de ilk açıklamada yazdığım gibi klavyeden tırsıyorum biraz, öyle bir sorun yaşar mıyım?

Arkadaşlar klavye mouse set alacağım ama önceden klavyem bozulduğunda yenisini alıp takmıştık ve oyunlarda basılı tutmama rağmen tek tek basarmışım gibi yürüyordu, bilgisayarı kapatıyordu.

Klavye:
Kulaklık:
Mouse:
Mouse pad:

Klavye:
Kulaklık:
Mouse:
Mouse pad:

Sağ olun hocam. Fazla oluyorum ama bir de yukarıda yazdığım soruya cevap verirseniz mutlu olurum.

Sağ olun hocam. Fazla oluyorum ama bir de yukarıda yazdığım soruya cevap verirseniz mutlu olurum.

Klavyeden tırsıyorum biraz öyle bir sıkıntı olur mu demişsiniz. Linkini attığınız setteki klavyeden tırsıyorsanız tırsmakta haklısınız. Rampage klavyelerini önermiyorum. Kendimden biliyorum. Almayın.

Klavyeden tırsıyorum biraz öyle bir sıkıntı olur mu demişsiniz? Linkini attığınız setteki klavyeden tırsıyorsanız tırsmakta haklısınız. Rampage klavyelerini önermiyorum. Kendimden biliyorum. Almayın.

Anladım hocam. Ben bundan önce klavyeyi bozmuştum ve bilgisayarcıdan almıştım. Ama klavye oyundayken basılı tutmama rağmen tek tek yürüyor, bilgisayar kapanıyordu. Şimdi Microsoft klavye kullanıyorum. Hiç böyle sorunlar yok. Alacağım klavyede bilgisayarcıdan aldığım klavyedeki gibi bir sorun yaşar mıyım? Sorum bu hocam @aydos

Son düzenleme:
Anladım hocam. Ben bundan önce klavyeyi bozmuştum ve bilgisayarcıdan almıştım. Ama klavye oyundayken basılı tutmama rağmen tek tek yürüyor, bilgisayar kapanıyordu. Şimdi Microsoft klavye kullanıyorum. Hiç böyle sorunlar yok. Alacağım klavyede bilgisayarcıdan aldığım klavyedeki gibi bir sorun yaşar mıyım? Sorum bu hocam @aydos

Önerdiğim klavyede yaşamayacağınızı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı