Rampage Bygame M1 iyi midir?

Efrect

Hectopat
Bu fareyi 2 yıl önce vatandan 500 TL civarına almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Hala herhangi bir sorun yok ama Valorant gibi oyunlar için iyi bir faremi yoksa daha iyisini mi almalıyım? Bilen biri yardım edebilir mi?

Bu fareyi almayı düşünüyorum drag Click'de destekliyormuş bu mouseden daha iyi midir? Valorant tarzı oyunlarda daha rahat oynar mıyım?

Bu fareyi 2 yıl önce vatandan 500 TL civarına almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Hala herhangi bir sorun yok ama Valorant gibi oyunlar için iyi bir faremi yoksa daha iyisini mi almalıyım? Bilen biri yardım edebilir mi?

Bu fareyi almayı düşünüyorum drag Click'de destekliyormuş bu mouseden daha iyi midir? Valorant tarzı oyunlarda daha rahat oynar mıyım?
Dandik marka ekipman baş ağrıtır. Razer deathadder essential almıştım 200 TL ye 3-4 yıldır kullanıyorum. Arkadaşım yakın zamanda beyazını 300 TL ye az kullanılmış cozmustu istanbuldan sıfır gibi kutusu falan vardı. Bak 2. El al demiyorum. Ama yorulmayan, güzel, temiz razer, Logitech, Steel Series ürünlerine bakmanı yeğlerim.

Dandik marka ekipman baş ağrıtır. Razer DeathAdder Essential almıştım 200 TL'ye 3-4 yıldır kullanıyorum. Arkadaşım yakın zamanda beyazını 300 TL'ye az kullanılmış cozmustu İstanbul'dan sıfır gibi kutusu falan vardı. Bak 2. el al demiyorum. Ama yorulmayan, güzel, temiz Razer, Logitech, SteelSeries ürünlerine bakmanı yeğlerim.

Şu an kullandığımdan daha mı iyidir.

Sarı sitede Razer DeathAdder Essential ve Elite satılıyor benim evimin yakınlarında. DeathAdder Essential 600TL'ye satılıyor alınır mı?

Alınmaz scrool bozuluyor kronik sorunu var. Bunu alın hem sıfır hem daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı