Rampage Flare iyi midir?

oknannna

Centipat
Arkadaşlar Rampage SMX-R51 flare modeli çok ilgimi çekti biliyorum Rampage alınmaz ama bu mouse güzele benziyor alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar rampage smx-r51 flare modeli çok ilgimi çekti biliyorum rampage alınmaz ama bu mouse güzele benziyor almalı mıyım sizce?
Ona vereceğim parayı buna veririm,
Üstüne birde koruyucu maske alırım. 😆

Rampage kötüleyenler olacaktır fazla kulak asma,
Ben Asus ROG PUGİO kullanıyorum. Sana eğer bu tarz mouse ısmarlayan varsa alsın.

@oknannna Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Bütçeyi bilmiyorum ama mouse olarak Bloody a9081'i gözüm kapalı öneririm. Gerçekten çok kaliteli bir mouse üstelik muhteşem bir mouse pad ile geliyor. Kendim bizzat kullanıyorum 3 sene falan oluyor sanırsam ya da daha az daha fazla. CS:GO, PUBG, R6 tarzında FPS oyunları oynuyorum. Ayrıca Rampage markasını kötüleyenler olacaktır arkadaşın dediği gibi. Klavye almıştım zamanında 4 yıl oldu hemen hemen hala çatır çatır çalışıyor hiç bir sorun yaşamadım. Aynı şekilde kulaklığını da 3 yıl kullandım sonra küçük geldiği için değiştirdim hala o da çalışıyor.

Üstüne bir de koruyucu maske alırım. 😆

Ben ASUS ROG PUGİO kullanıyorum. Sana eğer bu tarz mouse ısmarlayan varsa alsın.

Oha senin kullandığın mouseye baktım çok güzel gözüküyor fiyatına göre falan teşekkür ederim.

@oknannna Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Bütçeyi bilmiyorum ama mouse olarak Bloody A9081'i gözüm kapalı öneririm. Gerçekten çok kaliteli bir mouse üstelik muhteşem bir mouse pad ile geliyor. Kendim bizzat kullanıyorum 3 sene falan oluyor sanırsam ya da daha az daha fazla. CS:GO, PUBG, R6 tarzında FPS oyunları oynuyorum. Ayrıca Rampage markasını kötüleyenler olacaktır arkadaşın dediği gibi. Klavye almıştım zamanında 4 yıl oldu hemen hemen hala çatır çatır çalışıyor hiçbir sorun yaşamadım. Aynı şekilde kulaklığını da 3 yıl kullandım sonra küçük geldiği için değiştirdim hala o da çalışıyor.

Teşekkür ederim bütçem 250-300 TL ama diğer arkadaşın kullandığı mouse için fiyatı yükseltebilirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstüne birde koruyucu maske alırım. 😆

Ben Asus ROG PUGİO kullanıyorum. Sana eğer bu tarz mouse ısmarlayan varsa alsın.
Vay be, bundan 4 ay önce o fiyata Corsair Harpoon RGB vardı. Şimdi bakıyorum fiyatı 2 katına çıkmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı