Rampage Carbon Pro alınır mı?

Carbon Pro Gri/Beyaz Wireless OUTEMU Red Swich Q Gaming Oyuncu Klavye Bilek Destekli RGB hocam güzel gibi duruyor, beyaz setup dizeceğim bu iyi değilse bile bu fiyat aralığında beyaz klavye öneriniz var mı? Bir de mouse.

NOVA M4 Kablosuz/Kablolu Beyaz RGB Ledli Şarjlı Gaming Oyuncu Mouse bir de yanına bu mouse düşünüyorum bu nasıl.

Rampage hiçbir ürünü alınmaz bana göre o bütçelere bunları öneririm furylevel z1 stok beklerseniz de vxe r1 öneririm klavye olarak boyut tercihiniz nedir TKL formda uygun olursa vgn v87 önerebilirim.

Rampage hiçbir ürünü alınmaz bana göre o bütçelere bunları öneririm furylevel z1 stok beklerseniz de vxe r1 öneririm klavye olarak boyut tercihiniz nedir TKL formda uygun olursa vgn v87 önerebilirim.

5 yıldır R90 Orion kullanıyorum. Zaman zaman 4 5 kez sıvı teması oldu. Hala taş gibi çalışıyor. Kulaklıkta drop Plus kullanıyorum. Kulak pad deforme dışında sorunsuz çalışıyor. Aynı şekil Samsung panele sahip Curved monitörü de sorunsuz kullanmaktayım. Bu ürünlerin genel kullanım süreleri 5 yıl ve daha fazla.

Ya canını yediğim iyi hoş diyon da , Türkçe , Enter büyük, numpadli, ses çarklı ,kablosuz (usb ile şirket laptopu kablo ile kişisel pc bağlamalıyım) ,mekanik, arg başka yok ya vallahi yok olsa alalım. gittim 7k ya asus aldım problemli çıktı ben şansımı bunda denicem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı