Rampage Quell Pro alınır mı?

Kalite olarak fena durmuyor, en azından rampage markasına göre düşünürsek ama asla o fiyatı hak eden bir klavye değil.

Bu klavyeye benzer şekilde ekranlı bir şey arıyorsan şundan al derim.

Kalite olarak fena durmuyor, en azından rampage markasına göre düşünürsek ama asla o fiyatı hak eden bir klavye değil.

Tuşların sesi çok hoşuma gitti.

Ekranlı olmak zorunda değil. Tuşların sesi aşırı rahatlatıcı bi sesti sadece.

Attığın klavyelerin markalarını hiç görmedim. Ayrıca klavyenin ışığının da iyi olmasını tercih ederim. Geceleyin göz alacak derece parlak ve kaliteli.
Gayet iyi markadır. Forumdaki konuları biraz gezinsen anlarsın. Rampagenin en fazla 3 bin edecek klavyesine 5 6 bin vermeni önermem ama tercih senin tabi.

Işığı iyi zaten ama tuşlar ışık geçirmiyor, senin attığın rampagede de geçirmiyor.

Işık geçirsin istiyorsan şuna bakabilirsin.

Gayet iyi markadır. Forumdaki konuları biraz gezinsen anlarsın. Rampage'nin en fazla 3 bin edecek klavyesine 5 6 bin vermeni önermem ama tercih senin tabii.

Işığı iyi zaten ama tuşlar ışık geçirmiyor, senin attığın Rampage'de de geçirmiyor.

Işık geçirsin istiyorsan şuna bakabilirsin.

Rengini beğenemedim bunun da maalesef. Switchleri aynı mı?

Ayrıca ekran olmasa da olur.

Rengini beğenemedim bunun da maalesef. Switchleri aynı mı?
Switchler tam aynı değil ama ses olarak senin denediğinden aşağı kalır yanları yok. İstersen youtube, tiktok üzerinden ses testlerine bakabilirsin.

Aklıma gelen modelleri ekledim ama zevkine ve bütçene göre yine başka modeller de bulunur illaki. Ne tür sevdiğini yazarsan ona göre öneri yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı