Benim elimde şu anda smx 84 mousesi var fakat çok kirlendiği için ve kablosu aşındığı için yeni bir tane almak istiyorum bugün bu fareyi gördüm sizce alınır mı? Kullanan varsa iyi bir fare mi? Yardımcı olursanız sevinirim. (farklı mouse önerecekseniz delikli mouse bakıyorum bilginize)
Benim elimde şu anda smx 84 mousesi var fakat çok kirlendiği için ve kablosu aşındığı için yeni bir tane almak istiyorum bugün bu fareyi gördüm sizce alınır mı? Kullanan varsa iyi bir fare mi? Yardımcı olursanız sevinirim. (farklı mouse önerecekseniz delikli mouse bakıyorum bilginize)
Hayır. Önermem. Alınmaz. O bütçede de adamakıllı düzgün delikli fare yok maalesef. Bütçenin 200-250 civarı olduğunu düşünüyorum. En azından şunlara bak delikli değil ama:
En ucuz GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 280,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 501,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote MS1012A Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS1012A Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 179,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!