Rampage Comfort alınır mı?

Hala kullanıyorsanız kulaklıktan memnun musunuz artı ve eksi yönleri neler belirtirseniz sevinirim.
Kulaklık gayet iyi. Kendi driverı ve ses kartı var. USB girişli yani. Kulaklığın sağ ve sol tarafında rainbow aydınlatma var fakat RGB değil, rengi rainbow sadece. Ses kalitesi tatmin edici, çok iyi diyemem ama 200 TL'lik bir üründen bahsediyoruz sonuçta.
Mikrofon kalitesini çok beğendim. Dip ses sorunu vs. yok.
Kulaklığın ayrıca bir kontrol kumandası var, dilerseniz buradan kulaklığın ışığını kapatabiliyorsunuz, micinizi kapatabiliyorsunuz, mic sesini arttırıp azaltabiliyorsunuz (aynı şey normal ses içinde geçerli).

Eksi olarak diyebileceğim kulaklık kafanıza hafif baskı yapıyor. Ben kulaklığı uzatarak kullanıyorum, beni rahatsız etmiyor bu baskı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı