kusura bakmayınız geç gördüm,ikinci el olarak bakıyordum ve rampage 500tl CH321 ise 600tlye anlaşabilmiştim.Rampage kesinlikle alınmaz, CH321'in fiyatı nedir?
Kusura bakmayınız geç gördüm, ikinci el olarak bakıyordum ve Rampage 500TL CH321 ise 600TL'ye anlaşabilmiştim.
İki ürünün de 1-1.5 yıl garantisi var ve bir kusurları yok.
Rush rhx51 kullanıyordum,200tlye almıştım,ürün ses ve mikrofon olarak çok beğenmiştim lakin kulaklık kısımları ovalimsi olduğu için benim kulaklarımı acıtıyordu bu yüzden değiştirme kararı aldım.CH321 mantıklı gibi duruyor hocam, gayet güzel bir üründür ben de 1.5 yıl civarı kullanmıştım.
Rush rhx51 kullanıyordum, 200TL'ye almıştım, ürün ses ve mikrofon olarak çok beğenmiştim lakin kulaklık kısımları ovalimsi olduğu için benim kulaklarımı acıtıyordu bu yüzden değiştirme kararı aldım.
Sormak istediğim, kulaklarını acıtıyor mu?
Anladım o halde bende sorun yaşamayacağımı düşünüyorum.Ben günde 6-7 saat aralıksız kullanıyordum sadece çok nadiren 10-15 dakika çıkarıyordum birazcık ağrıtıyordu ama çok fazla değil.
Anladım o halde bende sorun yaşamayacağımı düşünüyorum.
Bir de kulaklığın kendi Driver'ı yoktu sanırım daha iyi bir şekilde kullanabilmek için ne önerebilirisiz?
Anladım o halde çok teşekkürler ürün elime geçtiği zaman da yazarım.İyi akşamlar.Yani bir şeye gerek yok aslında, kulaklığın stok hali gayet güzel. Evet uygulaması vs yok.
Anladım o halde çok teşekkürler ürün elime geçtiği zaman da yazarım. İyi akşamlar.
@ArthurMorgan33 iyi günler hocam kulaklığı 10 dakika önce teslim aldım, rahatlık konusunda muazzam gibi görünüyor, mikrofonunu da beğendim ama tek sorunu sıcak havalarda terletme yapabilir.
Bunun dışında güzel bir ürün.
İlginiz için de tekrardan teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.