CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 1 Temmuz 2025 #1 Selam kasamın LED tuşu çalışmıyor önceden çalışıyordu ancak şu an bastığımda tepki vermiyor ne yapabilirim? Kasam Rampage compact.
Selam kasamın LED tuşu çalışmıyor önceden çalışıyordu ancak şu an bastığımda tepki vermiyor ne yapabilirim? Kasam Rampage compact.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Temmuz 2025 #2 Kasanızın içini yakın zamanda açtınız mı? Belki yanlışlıkla düğmenin kablosunu çıkarmışsınızdır? Artı 0 Eksi
KS KS CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 1 Temmuz 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Kasanızın içini yakın zamanda açtınız mı? Belki yanlışlıkla düğmenin kablosunu çıkarmışsınızdır? Genişletmek için tıkla... Evet birden fazla kere açtım dediğiniz olay olmuşsa ne yapmalıyım. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Kasanızın içini yakın zamanda açtınız mı? Belki yanlışlıkla düğmenin kablosunu çıkarmışsınızdır? Genişletmek için tıkla... Evet birden fazla kere açtım dediğiniz olay olmuşsa ne yapmalıyım.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Temmuz 2025 #4 CypIosh dedi: Evet birden fazla kere açtım dediğiniz olay olmuşsa ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Düğmeden kasaya doğru giden kablo varsa kontrol edin isterseniz. Eğer gerçekten yerinden çıkmış bir soket varsa bulup takabilirsiniz bu şekilde. Artı 0 Eksi
CypIosh dedi: Evet birden fazla kere açtım dediğiniz olay olmuşsa ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Düğmeden kasaya doğru giden kablo varsa kontrol edin isterseniz. Eğer gerçekten yerinden çıkmış bir soket varsa bulup takabilirsiniz bu şekilde.