Rampage direksiyon seti alınır mı?

422470

Hectopat
Sıfır olarak vitesli olanını alacağım bizimkiler alacak daha doğrusu. Dedim onu alacağınıza 2.el Logitech alalım diye ama sıfır da taksit imkanı olduğu için olmaz dediler. Peşin veremezlermiş. Tek seçenek Rampage V900s kalıyor. Logitech'e göre çok kötü ama yine de soracağım alınır mı?

Sıfır olarak vitesli olanını alacağım bizimkiler alacak daha doğrusu. Dedim onu alacağınıza 2.el Logitech alalım diye ama sıfır da taksit imkanı olduğu için olmaz dediler. Peşin veremezlermiş. Tek seçenek Rampage V900s kalıyor. Logitech'e göre çok kötü ama yine de soracağım alınır mı?

Alınır kardeşim çok çok kötü değil ya, parasına göre işini görür.

5000TL ama taksit ile işte.

O civarlarda benim bildiğim V900S'ten iyisi yok. Ama mümkünse söyleyip bütçeyi daha da arttırman güzel olur.

Max 5000TL oda taksit olursa.

Hocam Logitech ile çok fark var arada ama idare eder diyorsanız alabilirsiniz.

Uzun süre kullanılacak işte sorun çıkarsında istemiyorum oyunlarda uyumsuzluk falan da varmış sanırım oda ayrı bir sıkıntı.

Alınmaz kaliteli bir ürün değil.

Neye göre yaptınız bu yorumu hocam.

Ben zamanında birkaç ay kullandım V900s i ben alırken de o fiyata daha iyisi yok deniyordu gerçekten de öyleydi kullandığım aylar boyu gayet de memnun kaldım fiyatına degecegini düşünüyorum.

Söylendiği kadar kötü bir ürün falan da değil insanlar G29 la falan karşılaştırıp yorum yapıyor herhslde.

5000TL ama taksit ile işte.

Max 5000TL oda taksit olursa.

Uzun süre kullanılacak işte sorun çıkarsında istemiyorum oyunlarda uyumsuzluk falan da varmış sanırım oda ayrı bir sıkıntı.

Hocam fiyatlar çok artmış. Bayağıdır kontrol etmiyordum. 5000 olan direksiyon seti olmuş 8 10 bin.

Neye göre yaptınız bu yorumu hocam.

Ben zamanında birkaç ay kullandım V900s i ben alırken de o fiyata daha iyisi yok deniyordu gerçekten de öyleydi kullandığım aylar boyu gayet de memnun kaldım fiyatına degecegini düşünüyorum.

Söylendiği kadar kötü bir ürün falan da değil insanlar G29 la falan karşılaştırıp yorum yapıyor herhslde.

Scorpion hocamın dediği gibi o bütçede en iyi direksiyon seti o. Ama bir G29 performansı da beklemeyin. Ama oyunlarda bunu çok hissettirmez. Rahat rahat oynarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı