Rampage Drop Plus ses kartı olmadan kullanılır mı?

clkagan

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10400F, Galax RTX4060, 16GB RAM
Selamünaleyküm, hocam. Çoğu araştırmam ile en ucuz ve en kaliteli kulaklık olarak drop Plus seçmiş bulunmaktayım ama aklıma takılan 2 şey var;
1. Ben hem mobil hem de bilgisayardan oynuyorum. Nasıl olacak?
2. bilgisayarda harici bir USB ses kartı var ve aşırı derecede berbat.
Şimdi asıl konu şu: Ben eğer bilgisayara jack ile bağlarsam ses berbat tiz ve bassız geliyor. USB var mı yok mu bilmiyorum ama USB bağlarsam da ses kartı yok. Sorun olur mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten kartı üzerinde var.

Ayrıca anladığım kadarıyla bilgisayarda ek bir ses kartı kullanıyorsunuz. Buna gerek yok kutu içerinden çıkan USB kablo ile bağlantı sağlayın.

Zaten kartı üzerinde var.

Ayrıca anladığım kadarıyla bilgisayarda ek bir ses kartı kullanıyorsunuz. Buna gerek yok kutu içerinden çıkan USB kablo ile bağlantı sağlayın.

2. el aldığım adam bunu USB ile kullan öbür türlü ses gelmez demişti ondan ötürü böyle kullanmak zorundayım.
Direk tak çalıştır diye biliyorum aldıysanız birkaç sorum olacak size.

Maalesef daha alamadım önümüzdeki hafta alacağım büyük ihtimal.

Dosya Ekleri

• IMG_20210611_010300.jpg
    IMG_20210611_010300.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 48
2. el aldığım adam bunu USB ile kullan öbür türlü ses gelmez demişti ondan ötürü böyle kullanmak zorundayım.

Maalesef daha alamadım önümüzdeki hafta alacağım büyük ihtimal.

USB girişi ile bağla kulaklığı bilgisayara.

İçinde dahili ses kartı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı