Rampage Drop Plus ve Cloud Stinger Core

Emin misiniz? Uzun bir süre kullanmak istiyorum. (Yardımınız için teşekkürler)
Eminim. Void Elite'de zaten cızırtı ve iCUE kaynakları sorunlar yaşayanlar var. Bir tek Cloud Silver kalıyor, o da güzel ama Drop Plus'ın ses kartı var ve mikrofonu daha iyi ve ses kalitesi daha iyi.

Deri kulak pedler bir süre sonra aşındığı için, beni daha uzun süre götüreceği ve her ne kadar kulaklık iyi dahi olsa garanti konusunda HyperX'i tercih ederim, o yüzden ben bu ikisi arasından seçimimi HyperX Cloud Stinger Core modelinden yaptım, fazlasıyla memnunum ilk günler fazla sıkıyordu şu an düzeliyor 3. günümdeyim tabii ki uzun kullanımda belli olur kalitesi ancak ben şu anlık mutluyum. Kumaş olması, terletmemesi bana göre önemli. Ekstra olarak sesleri de güzel kesiyor daha doğrusu Gamepower Medusa ile karşılaştırdığım içindir kaliteli deri kulak pedleri daha iyi yalıtım sağlar dışarıya ses verme konusunda vs. de, ancak ben memnunum. Ek olarak kulaklık takılıyken dışarıya ses vermiyor benim kullanımımda. Sesi aşırı çok değil ama yeterli bir ses seviyesine sahip. Ek olarak fazlasıyla esnek, alıp büktüğümde hiç bir şey olmuyor. Daha uzun süre götüreceğini düşünmekteyim ben. Eğer umrumda değil ben güzel performans alayım zaten bu kulaklıkla hikaye tarzı oyun oynamam sadece iyi oyun oynamamı sağlasın diyorsan Drop Plus seçebilirsin, HyperX Cloud Stinger Core ek olarak çok hafif bir kulaklık.

Eminim. Void Elite'de zaten cızırtı ve iCUE kaynakları sorunlar yaşayanlar var. Bir tek Cloud Silver kalıyor, o da güzel ama Drop Plus'ın ses kartı var ve mikrofonu daha iyi ve ses kalitesi daha iyi.
Şu anki kulaklığım Rampage, 80₺ gibi bir paraya aldım, 2-3 yıl götürdü beni. Ancak bu yıl sol tarafından az ses gelmeye başlayınca, kulaklık alma zamanımın geldiğini düşündüm. Bu kulaklığı zaten düşünüyordum, forumda bu kulaklıkla ilgili EQ sorunları yaşayanları görünce korktum açıkçası.

Sanırım bunu alacağım. Zaten 600₺ biriktirmesi uzun sürecekti, 400₺'nin yarısından fazlası birikmiş durumda.

Son kararınız mı? Yani bu kadar yüksek bütçeye çıkınca kafamda alıp almamak ile ilgili bir karışıklık var.

Bir de içerisinde ki ses sürücüleri kulağıma temas eder mi? Bu durum beni çok rahatsız etti bu kulaklıkta.

Zamanında bu kulaklığın incelemelerini izleyip kullanıcıların görüşlerini araştırmıştım. Şikayetçi görmemiştim pek. Cloud Stinger Core 7.1 dediğim model.
Yeni yeni çıkmaya başladı hocam :/
Gayet güzel kulaklık. Asıl kullanana soralım. @246941

- Dahili ses kartının olması.

- 50 mm sürücüler. Çok güzel bas performansı. Müzik dinlerken çok keyif alıyorum.

- Rahat, kafaya ve kulaklara baskı yapmıyor. Kulakları acıtmıyor.

- Mikrofonu çok temiz ses veriyor.

- Kutu içeriği dolu.

- Deri ped olduğu için sesi karşıya vermiyor.

- 7.1 ile güzel ses kasılıyor.

- Daha önce denediğim ve kullandığım Cloud II ile benzer performans veriyor.

Ne olur bu kulaklığı alan başka biri çıksın da onu etiketleyelim.

Drop Plus eğer izlediğim videolardaki gibi mikrofon kalitesi veriyorsa benim mikrofonumdan daha iyi bir mikrofonu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…