- Makaleler
- 10
Drop Plus al geç, kalan paraya da bir şeyler yaparsın :3Kablosuz kulaklık istemiyorum. Kablolu daha çok seviyorum. Cloud Silver mı Void Elite mi Drop Plus mı sizce?
Drop Plus al geç, kalan paraya da bir şeyler yaparsın :3Kablosuz kulaklık istemiyorum. Kablolu daha çok seviyorum. Cloud Silver mı Void Elite mi Drop Plus mı sizce?
Emin misiniz? Uzun bir süre kullanmak istiyorum. (Yardımınız için teşekkürler)Drop Plus al geç, kalan paraya da bir şeyler yaparsın :3
Eminim. Void Elite'de zaten cızırtı ve iCUE kaynakları sorunlar yaşayanlar var. Bir tek Cloud Silver kalıyor, o da güzel ama Drop Plus'ın ses kartı var ve mikrofonu daha iyi ve ses kalitesi daha iyi.Emin misiniz? Uzun bir süre kullanmak istiyorum. (Yardımınız için teşekkürler)
Zamanında bu kulaklığın incelemelerini izleyip kullanıcıların görüşlerini araştırmıştım. Şikayetçi görmemiştim pek. Cloud Stinger Core 7.1 dediğim model.
Şu anki kulaklığım Rampage, 80₺ gibi bir paraya aldım, 2-3 yıl götürdü beni. Ancak bu yıl sol tarafından az ses gelmeye başlayınca, kulaklık alma zamanımın geldiğini düşündüm. Bu kulaklığı zaten düşünüyordum, forumda bu kulaklıkla ilgili EQ sorunları yaşayanları görünce korktum açıkçası.Eminim. Void Elite'de zaten cızırtı ve iCUE kaynakları sorunlar yaşayanlar var. Bir tek Cloud Silver kalıyor, o da güzel ama Drop Plus'ın ses kartı var ve mikrofonu daha iyi ve ses kalitesi daha iyi.
Yeni yeni çıkmaya başladı hocam :/Zamanında bu kulaklığın incelemelerini izleyip kullanıcıların görüşlerini araştırmıştım. Şikayetçi görmemiştim pek. Cloud Stinger Core 7.1 dediğim model.
Gayet güzel kulaklık. Asıl kullanana soralım. @246941Şu anki kulaklığım Rampage, 80₺ gibi bir paraya aldım, 2-3 yıl götürdü beni. Ancak bu yıl sol tarafından az ses gelmeye başlayınca, kulaklık alma zamanımın geldiğini düşündüm. Bu kulaklığı zaten düşünüyordum, forumda bu kulaklıkla ilgili EQ sorunları yaşayanları görünce korktum açıkçası.
Sanırım bunu alacağım. Zaten 600₺ biriktirmesi uzun sürecekti, 400₺'nin yarısından fazlası birikmiş durumda.
Son kararınız mı? Yani bu kadar yüksek bütçeye çıkınca kafamda alıp almamak ile ilgili bir karışıklık var.
Bir de içerisinde ki ses sürücüleri kulağıma temas eder mi? Bu durum beni çok rahatsız etti bu kulaklıkta.
@246941
Hocam HS60 bile bazen bütçeme girebiliyor, ne dersiniz?Bu bütçede Drop Plus en iyisi. HS50'de alınabilir.
Şahsen HS50 alırdım. Ek olarak Valorant gibi oyunlarda güzel ses kasılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.