Rampage Drop Plus ve Cloud Stinger Core

AirWick

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Odaları Pis Kokulardan Arındırmak!
Merhaba arkadaşlar soru çok basit, ikisi arasında kaldım. Kafamı karıştıran nokta anakartım B450M S2H yani Stinger Core anakartımın ses kartını kullanacak, oysa Rampage Drop Plus kendi kartını kullanacak. Film izliyorum FPS oyunlar oynuyorum ve müzik dinliyorum. Sizce hangisini almalıyım? Anakartımın ses kartı Stinger Core'dan performans almam için yeterli mi? EarPods kullanıyorum oyun oynarken şimdilik. Teşekkür ederim.

Not: Rampage marka bastığı için önyargılıyım açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Drop Plus kullanıcılarından pek şikayetçi olan görmedim, Rampage'nin sayılı düzgün ürünlerinden sanırım. Anakartınızın ses yongası ALC887, kötü bir yonga değil. Stinger Core ile de güzel bir ses alabilirsiniz. Size kalmış seçim.
Mikrofonun bozulması, cızırtı gibi şeyler var. Ufak bir araştırmayla görebilirsiniz.

Drop Plus al geç, çok iyi bir ürün.

İstersen E900 Pro sipariş verebilirsin Aliexpress'ten ama vergilerle falan Drop Plus fiyatına geliyor :/
Hangi kulaklıktan bahsediyorsunuz, Stinger Core'den mi?
Evet.

Drop Plus al geç, çok iyi bir ürün.

İstersen E900 Pro sipariş verebilirsin Aliexpress'ten ama vergilerle falan Drop Plus fiyatına geliyor :/
Benim konuyu hatırladınız mı bilmiyorum ama 600₺ bütçe ile Drop Plus alınır mı?

Benim konuyu hatırladınız mı bilmiyorum ama 600₺ bütçe ile Drop Plus alınır mı?
600TL bütçede Fury X'in stoklara tekrar gelmesini bekleyebilirsin. Şimdi de var ama sadece yeşil rengi var ve 779TL olmuş :/

Yine de Drop Plus çok iyi. Cloud 2 ile kapışır, o derece.

600TL bütçede Fury X'in stoklara tekrar gelmesini bekleyebilirsin. Şimdi de var ama sadece yeşil rengi var ve 779TL olmuş :/

Yine de Drop Plus çok iyi. Cloud 2 ile kapışır, o derece.
Kablosuz kulaklık istemiyorum. Kablolu daha çok seviyorum. Cloud Silver mı Void Elite mi Drop Plus mı sizce?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı