Rampage Drop Plus vs. eksa E900 Pro

En son ne zaman AliExpress'ten ürün aldın? :D

Bana 11 günde geldi. Kapıda PTT görevlisi 24 TL vergi istedi. Tabii yılbaşı falan var size daha uzun veya kısa sürede gelebilir.
Çok teşekkürler hocam umarım bana da kısa sürede gelir. Bu yılbaşı yasakları falan bir bitsin büyük ihtimalle 1 haftaya sipariş edeceğim.

@Birkan Öztürk bu modeli al bu arada. Düz E900 alma.

1609337861746.png

İçinden taşıma çantası da çıkıyor. Türkiye'dekinde bu yok. :D

Eki Görüntüle 808552

İçinden taşıma çantası da çıkıyor. Türkiye'dekinde bu yok. :D.

Tabi hocam Pro modelini geçeceğim. 2 dolar indirimle kargo ile beraber 35 dolara geliyor. Vergi de inşallah az gelirse iyi bir fiyata alacağım.

Eki Görüntüle 808552

İçinden taşıma çantası da çıkıyor. Türkiye'dekinde bu yok. :D
Hocam selamlar. Ben şimdi bu ürünü alacağım. Satıcıya ürünün fiyatını nasıl ucuz yazmasını söyleyebilirim? Biliyorsunuz vergi fiyatları çok oluyorda.

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar. Ürünü 175 TL'ye Aliexpress'ten bugün aldım. İnşallah kısa zamanda gelir deneyimlerimi aktarırım.
İlginizi çekerse elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Bir sorunuz varsa çekinmeden yazın.
Çok teşekkürler yorumunuz için hocam :). Şu an pek bir sorum yok. Genel olarak müzik kalitesi ve oyun kalitesi iyi mi? Mikrofonu baya iyi onu biliyorum bir tek.

Selamlar arkadaşlar. Ürünü 175 Tl'ye Aliexpress'ten bugün aldım. İnşallah kısa zamanda gelir deneyimlerimi aktarırım.

Çok teşekkürler yorumunuz için hocam :). Şu an pek bir sorum yok. Genel olarak müzik kalitesi ve oyun kalitesi iyi mi? Mikrofonu bayağı iyi onu biliyorum bir tek.

Prosunu denim normalini aldınız sanırım.
İlginizi çekerse elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Bir sorunuz varsa çekinmeden yazın.

Hocam Aliexpress'ten almak mantıksız gibi yine 400 TL'ye yakın bir fiyat geliyor yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum.

Selamlar arkadaşlar. Ürünü 175 TL'ye Aliexpress'ten bugün aldım. İnşallah kısa zamanda gelir deneyimlerimi aktarırım.

Çok teşekkürler yorumunuz için hocam :). Şu an pek bir sorum yok. Genel olarak müzik kalitesi ve oyun kalitesi iyi mi? Mikrofonu baya iyi onu biliyorum bir tek.
Müzik kalitesi çok tatmin etmez ama oyun oynarken ince detayları verdiği için, örneğin Resident Evil 7 oynarken çok keyif aldım. Müzik değil de ben oyun kulaklığıyım diyor. Ama genel olarak bence iyi bir kulaklık.

Prosunu denim normalini aldınız sanırım.

Hocam Aliexpress'ten almak mantıksız gibi yine 400 TL'ye yakın bir fiyat geliyor yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum.

Kupon kardeşliği oyununu ilk kez oynarsanız size 4 dolarlık kupon verir ve davet ettiğiniz her yeni üye için de 4 dolar alırsınız. Ben bir gamepadi bu sayede kuzenimin hesabında 100 tl net indirimle aldım. Kendisi dahil 2 kişiyi daha davet etmişti ve toplamda 200 tl üzeri 100 tl gibi bir indirim kazanmıştık. Mesela başka bir hesapta denedim 66 tl kuponu 100 tl üzeri kullandırdı ama benim hesap yeni olmadığı ve daha önce oynadığım için, 4tl gibi bir kupon verdi ki bunu her gün oynarsanız anlarsınız. Sonrasında ise diğer davetleri de tamamlayıp 100tl üzeri bir kupon yaptım ama bana bunu yanlış hatırlamıyorsam 400 tl üzeri alışverişlerde geçerli olacak şekilde verdi. Yeni kullanıcı olmak ve kuponu çok fazla büyütmemek önemli. Tabi ihtiyaca göre, alacağınız ürünün fiyatı yüksekse ona göre şansınızı deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı