Haklısınız ama bu renk tam olarak benim tarzım değil.Neden puding arıyorsunuz gayet iyi bir klavye.
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bunu alın hocam boş verin Rampage'yi.
Bunun gibi yellow switch ama beyaz bir klavye varsa çok memnun olurum.AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bunu alın hocam boş verin Rampage'yi.
Haklısınız ama bu renk tam olarak benim tarzım değil.
Bunun beyazı var mı hocam?
Bunun gibi yellow switch ama beyaz bir klavye varsa çok memnun olurum.
Hocam iyi güzelde rgb ve türkçe keycap yok.Hocam bakın bu fiyata böyle bir klavye bulamazsınız.
Hocam iyi güzelde RGB ve Türkçe keycap yok.
Hocam son bir buçuk saatte çok fazla fikir değişikliği yaşadım ve sizin ilk başta önerdiğiniz klavyenin gray switch halini almayı düşünüyoıum. Yanlış anlamadıysam gray switch'e insanlar graywood diyolarmış.Hocam Türkçe olması ve RGB olması daha kötü İngilizce klavye almıştım 1 gün olmadı alıştım emin ol RGB sıkıyor şu an RGB klavyem var almayı düşünme RGB eğer setupun iyiyse al.
Hocam son bir buçuk saatte çok fazla fikir değişikliği yaşadım ve sizin ilk başta önerdiğiniz klavyenin gray switch halini almayı düşünüyoıum. Yanlış anlamadıysam gray Switch'e insanlar graywood diyorlarmış.
Hocam son bir buçuk saatte çok fazla fikir değişikliği yaşadım ve sizin ilk başta önerdiğiniz klavyenin gray switch halini almayı düşünüyoıum. Yanlış anlamadıysam gray Switch'e insanlar graywood diyorlarmış.
Yardımınız için teşekkürler.Evet çok iyi bir seçim.
Yardımınız için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.