Hocam Türkçe olması ve RGB olması daha kötü İngilizce klavye almıştım 1 gün olmadı alıştım emin ol RGB sıkıyor şu an RGB klavyem var almayı düşünme RGB eğer setupun iyiyse al.
Hocam Türkçe olması ve RGB olması daha kötü İngilizce klavye almıştım 1 gün olmadı alıştım emin ol RGB sıkıyor şu an RGB klavyem var almayı düşünme RGB eğer setupun iyiyse al.
Hocam son bir buçuk saatte çok fazla fikir değişikliği yaşadım ve sizin ilk başta önerdiğiniz klavyenin gray switch halini almayı düşünüyoıum. Yanlış anlamadıysam gray switch'e insanlar graywood diyolarmış.
Hocam son bir buçuk saatte çok fazla fikir değişikliği yaşadım ve sizin ilk başta önerdiğiniz klavyenin gray switch halini almayı düşünüyoıum. Yanlış anlamadıysam gray Switch'e insanlar graywood diyorlarmış.
Hocam son bir buçuk saatte çok fazla fikir değişikliği yaşadım ve sizin ilk başta önerdiğiniz klavyenin gray switch halini almayı düşünüyoıum. Yanlış anlamadıysam gray Switch'e insanlar graywood diyorlarmış.
Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.