Rampage Enigma alınır mı?

sunix707

Centipat
Daha fazla  
Rampage Enigma alınır mı? Daha iyi bir alternatif var mı bu klavye yerine?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241229_201634_Chrome.jpg
    Screenshot_20241229_201634_Chrome.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 199
Tamam teşekkürler. Bir şey daha soracağım, bu klavyenin niye hiçbir yerde yorumu veya inceleme videosu yok?

Hocam zaten çok satın alan yok Rampage markasını çok tercih etmiyor insanlar. Rampage videosu çekenlerde genelde sponsorlukla zorunlu çekiyorlar bu ürünü bedava yollarlarsa bir YouTuber'a falan öyle inceleme yaparlar

Hocam zaten çok satın alan yok Rampage markasını çok tercih etmiyor insanlar. Rampage videosu çekenlerde genelde sponsorlukla zorunlu çekiyorlar bu ürünü bedava yollarlarsa bir YouTuber'a falan öyle inceleme yaparlar
Hocam araştırma yapmayan bilmeyen insanlar genelde Rampage alıyor. Bayağı bir müşterisi var.

Hocam Rampage kötü bir marka değil ki bizzat klavyesinin kullanıyorum 5 yıl oldu hiçbir sıkıntısı yok o yüzden marka tercihim o yönde.
Bazı insanlar da teknolojinin şans işi olduğunu bilmiyor mesela. Bende Rampage Strike modelli bir klavye vardı 7-8 tuşun ledi bozuldu ve "y", "space", "d" tuşları çift basıyordu.

Bazı insanlar da teknolojinin şans işi olduğunu bilmiyor mesela. Bende Rampage Strike modelli bir klavye vardı 7-8 tuşun LED'i bozuldu ve "y", "space", "D" tuşları çift basıyordu.

Yani şansla alakalı diyorsunuz?

Bazı insanlar da teknolojinin şans işi olduğunu bilmiyor mesela. Bende Rampage Strike modelli bir klavye vardı 7-8 tuşun LED'i bozuldu ve "y", "space", "D" tuşları çift basıyordu.

Peki 75'lik klavye önerebilir misiniz?

Yani şansla alakalı diyorsunuz?

Peki 75'lik klavye önerebilir misiniz?
Geçen Nays'la Attack Shark K75 aldım 1150'ye gelmişti:
Switchleri o kadar iyi değilmiş diye duydum fakat hot-swap olmasından dolayı pek önemli olduğunu düşünmüyorum. Sesi düşündüğümden iyi çıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı