Rampage Falcon X Nasıl?

Birbirimize boş boş laf atmayı bi türlü bırakamadık ya. :D Arkadaş adam sormuş bir soru, neden birbirimize kin içinde cevap veriyoruz insan gibi tartışalım. :) Arkadaşın dediği gibi o bütçede daha çok tercih edilen markalar var. Fakat Rampage de denenebilir. Sonuçta fiyatına göre kaliteli yapmış da olabilirler. "Ön yargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zordur." Kullanan biri olarak konuşmak çok mantıklı olur.
Ben size arctis 3 tavsiye edebilirim. Baslarla alakalı sorunlarım olmadı. Hiç bir şeyi ile ilgili sorunum olmadı. Kullanılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede üzerine marka basılarak satılan kalitesiz replika ürünler yerine kendini kanıtlamış markaların ürünlerini tercih etmek daha mantıklıdır. Aldığınız ürünün kalitesiz olduğunu kabul etmek istemiyorsunuz. Bir ürünün çalışması kaliteli olduğunu göstermez.

İtopya'da 200TL'ye indiğinde hediye olarak alındı. Test etme şansım oldu ürünü. Gördüğüm güzel yanları; konforlu ve mikrofonu takılıp çıkartılabiliyor olması. Ses karakterini sevmedim, oyunlar için iş görür ama günlük kullanımda biraz müzik falan dinleyeyim dediğinde çok tırt kaçıyor. RGB'si çok basit olmuş, malzemesi ve işçilik iç açıcı değil. Tasarım zaten HyperX esintileriyle dolu. 200TL'ye alırım ama 400TL'ye komik olmayın :)

55594362_874064599601916_7307051620443881472_n.jpg

Son düzenleme:
Odun G231'i alırım daha iyi. Şaka bir yana bu fiyatı verip sakın almayın. Azıcık daha koyup Hyperx Cloud Silver çok mantıklı bir tercih olur.
O kaç para civarında?
400 Liraya Rampage alınır mı yahu. :) Hani 150-200 Lira bütçe olur da el mahkum alırsın ama 400 Lira vermeyi düşünüyorsan başka kulaklık mı kalmadı.

335 Liraya Corsair HS50: Corsair Hs50 Stereo Oyuncu Kulaklığı Carbon Gri - n11.com

340 Liraya HyperX Cloud Stinger: Kingston HyperX Cloud Stinger Kulaküstü Oyuncu Kulaklık Fiyatı

50 Lira bütçe yükseltmesi ile HS60 var: Corsair Gaming HS60 Siyah Kulaklık (CA-9011173-EU) Fiyatı
Bana kapıda ödeme sunan bı site lazım. Şu HyperX güzelmiş. Var mı bunu satan kapıda ödemesi olan bir site?

Üzerinde Rampage yazan ve kaliteli olan 1 ürün daha görmedim ben. Rampage sadece ben 1 hafta kullanacağım sonra çöpe atarım dersen al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı