Rampage Falcon X Nasıl?

Rampage markasını kullanmadan kötüleyenlerden nefret ediyorum ya. Allah aşkına bu nasıl bir önyargı?
Üzerinde Rampage yazan ve kaliteli olan 1 ürün daha görmedim ben Rampage sadece ben 1 hafta kullanacağım sonra çöpe atarım dersen al.
3 Yıldır Rampage DLM-355 mouse var. Kutunun içinden yedek ayakları çıktı. 2. Yılında yedekleri taktım. Halada kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her markanın kötü ürünleri olabilir, Rampage, Gamepower vb. markalar kalitesiz Çin markaları her konunun altında bu tartışmadan bıktım artık. Konulara girip öneri yapasım gelmiyor, hayattında hiç kaliteli ürün test etmemiş insanlar ona buna sallamayın diyor, forum hesabını dondurasım geliyor, sen kabul et yada etme malzeme kalitesi, donanım kalitesi, yeterli değil sağlık için ne sunduğu bile belli olmayan ürünleri savunmaktan vazgeçin artık. Ben aldım bişi olmadı değil. Bir Logitech, HyperX firmalarıyla karşılaştırmayın şu ürünleri, size hunarca güler insanlar ve gülüyorlar zaten. Evime çöp tenekesi diye almam bu markaların ürünlerini. Herkesin parası neye yetiyorsa değil, azıcık sıkmasını bileceksin, param buna yetiyor bunu alır geçerim değil, üstüne biraz daha koymaya çalışacaksın iyisini almayı öğreneceksin ama bu kafayla zor. Şu tarz insanlara laf anlatmak zaman kaybından başka bir şey değil. Tamam kardeşim çok biliyorsun, mutluklar diyip geçeceksiniz.

Rampage markasını kullanmadan kötüleyenlerden nefret ediyorum ya. Alla aşkına bu nasıl bir önyargı.

3 Yıldır Rampage DLM-355 mouse var. Kutunun içinden yedek ayakları çıktı. 2. Yılında yedekleri taktım. Halada kullanıyorum.
Bak, sen 3 yıl kullanıyorsun diye onda da aynı olacak diye bir kural yok. Burada genel yorumlara bakmak lazım. Rampage, Gamepower, James donkey gibi firmalar tamamen göz boyama amaçlı. Veriyorlar RGB'yi sonra "Oooo Çok güzel IşIqLı mışıQlı" diyorlar. Bunu diyen kesim ise ekipman kullanmaya yeni yeni başlamış insanlar veya çocuklar oluyor.

Zaten kaliteli kulaklıkları da test etmiş, bu tarz markaları da test etmiş insanların yorumlarına bakın. Önermezler. Mesela bu kalitesiz markaları öneren kişilerin profillerine bakın yeni üye olmuş insanlardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage markasını kullanmadan kötüleyenlerden nefret ediyorum ya. Allah aşkına bu nasıl bir önyargı?

Kullanmadığımı söyleyen oldu mu? Kitaplığımda 3 tane Rampage, 2 tane James Donkey mouse yatıyor. Birini bile 1 sene kullanamadan bozuldu. Bildiğim bir şey var ki konuşuyorum.
Garantiye verdim. Sonuç? Kullanıcı hatası. İçini açtım mouseun. Devre kartı yanmış. Lan ben nasıl yakayım devre kartını?
"Rampage fiyat performans ürünü moruk!" da diyemezsiniz artık. 400 TL'den bahsediyoruz. Kimileri bu paraya ev kirası ödüyor.
Ben de daha önce iyi bir marka kullanmayıp hâlâ bunları önerenlerden nefret ediyorum ama gelip de buraya yazmıyorum.
Çok mu zor arkadaşım 2 hafta sonra alıp da iyi markalardan almak? Rampage Rampage usandım artık.
Altı üstü bir kulaklık önerisi yapalım dedik konu nerelere geldi. Sonra da "Moderatör olmuşsun ettiğin laflara bak." gibi cevaplar alıyorum işte.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı