Aah, ah. Ne günlerdi diyorum konuyu görünce [emoji23] Teknoloji konusunda hiçbir şey bilmezdim.
Bundan sonra almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem, almayın, aldırmayın. Hatta tavsiye eden YouTube kanallarından uzak durun [emoji4]
O mouse'yi bilmem ama rampage fare alınabilir eğer bütçe çok düşükse, ben 10 ay önce Rampage SMX-R1 GAMING MOUSE - Vatan Bilgisayar
aldım ve hiç bir soyulma sorun vb. yaşamadım gayet güzel ve FPS oyunlarında oldukça tatmin edici.
Not;zamanında 65TL'ye almıştım şuan ki fiyatına göre alınmaz diyebilirim daha iyi mouselar mevcut.
Bende aynı mouse'u kullanıyorum aldığım gün mağazada okadar çok övdülerki almak aklımda yok iken aldım. Ben memnunum 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.
Bende aynı mouse'u kullanıyorum aldığım gün mağazada okadar çok övdülerki almak aklımda yok iken aldım. Ben memnunum 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.
Ben alırken 60TL idi. Bütçeyi arttırma imkanı yoksa yine de düşünülebilir diye düşünüyorum ben. Ama gidip de 120-130 TL'lik modellerin alınmasına karşıyım. Onun yerine 2. el de olsa kaliteli bir markadan almak daha mantıklı bana kalırsa.
Optik Sensör Gamer Mouse kategorisindeki Corsair markalı Corsair Harpoon 6000 Dpi Rgb Gaming Mouse (CH-9301011-EU) ürününü, 12 Taksit'e varan ve kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz. Ergonomisi sayesinde daha rahat kontrol edebileceksiniz! Aynı Gün Kargo ve Bahçelievler-Kadıköy...
www.gameekstra.com
bunu alırdım. ama bu rampagenin düşük fiyatta gayet tatmin etmediği anlamına gelmez kulaklığını kullanıyorum 2 yıldır.
RAMPAGE SN-RW2 OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK- (SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
bu kulaklığım zamanında 112 TL'ydi ve gayet tatmin edici sesi var PUBG'de gerçekten ses kasabiliyorum. klavyemde rampage bilerek alıyorum aslında çünkü arkadaşlarımın bütçesi yetmiyor genelde iyi markalı ürünler almaya onları düşündüğüm için rampage kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım çoğu ekipmanı F/p diyebilirim. Rampage'den uzak durulma noktası PSU, KASA, MONİTÖR, SSD gibi sistemlerin neredeyse kalbi diyebileceğimiz ürünleri alınmaz. ama idarelik alınabilir.
Ben alırken 60TL idi. Bütçeyi arttırma imkanı yoksa yine de düşünülebilir diye düşünüyorum ben. Ama gidip de 120-130 TL'lik modellerin alınmasına karşıyım. Onun yerine 2. el de olsa kaliteli bir markadan almak daha mantıklı bana kalırsa.
Ben pek anlamam ekipmandır şeydir. Mağaza çalışanına derdimi anlattım bana yardımcı olur musunuz ? dedim bana bu mouse'u çıkarttı gösterdi. İlerde maddiyatım iyi olursa bende önerilen güzel ekipmanlardan kullanmayı isterim tabii ki.