Rampage Fare Alınır mı?

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 19.025
Aah, ah. Ne günlerdi diyorum konuyu görünce [emoji23] Teknoloji konusunda hiçbir şey bilmezdim.
Bundan sonra almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem, almayın, aldırmayın. Hatta tavsiye eden YouTube kanallarından uzak durun [emoji4]

O mouse'yi bilmem ama rampage fare alınabilir eğer bütçe çok düşükse, ben 10 ay önce Rampage SMX-R1 GAMING MOUSE - Vatan Bilgisayar
aldım ve hiç bir soyulma sorun vb. yaşamadım gayet güzel ve FPS oyunlarında oldukça tatmin edici.
Not;zamanında 65TL'ye almıştım şuan ki fiyatına göre alınmaz diyebilirim daha iyi mouselar mevcut.

Ha bu arada, fareyi almıştım. Bu da son hali [emoji23]
1550344542305.jpeg

Bende aynı mouse'u kullanıyorum aldığım gün mağazada okadar çok övdülerki almak aklımda yok iken aldım. Ben memnunum 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.
Ben alırken 60TL idi. Bütçeyi arttırma imkanı yoksa yine de düşünülebilir diye düşünüyorum ben. Ama gidip de 120-130 TL'lik modellerin alınmasına karşıyım. Onun yerine 2. el de olsa kaliteli bir markadan almak daha mantıklı bana kalırsa.

Şahsen 120 TL bütçem olsa,
bunu alırdım. ama bu rampagenin düşük fiyatta gayet tatmin etmediği anlamına gelmez kulaklığını kullanıyorum 2 yıldır.
bu kulaklığım zamanında 112 TL'ydi ve gayet tatmin edici sesi var PUBG'de gerçekten ses kasabiliyorum. klavyemde rampage bilerek alıyorum aslında çünkü arkadaşlarımın bütçesi yetmiyor genelde iyi markalı ürünler almaya onları düşündüğüm için rampage kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım çoğu ekipmanı F/p diyebilirim. Rampage'den uzak durulma noktası PSU, KASA, MONİTÖR, SSD gibi sistemlerin neredeyse kalbi diyebileceğimiz ürünleri alınmaz. ama idarelik alınabilir.

Ben alırken 60TL idi. Bütçeyi arttırma imkanı yoksa yine de düşünülebilir diye düşünüyorum ben. Ama gidip de 120-130 TL'lik modellerin alınmasına karşıyım. Onun yerine 2. el de olsa kaliteli bir markadan almak daha mantıklı bana kalırsa.
Ben pek anlamam ekipmandır şeydir. Mağaza çalışanına derdimi anlattım bana yardımcı olur musunuz ? dedim bana bu mouse'u çıkarttı gösterdi. İlerde maddiyatım iyi olursa bende önerilen güzel ekipmanlardan kullanmayı isterim tabii ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı