Arkadaşlar rampage smx-r51 flare modeli çok ilgimi çekti biliyorum rampage alınmaz ama bu mouse güzele benziyor almalı mıyım sizce?
Ona vereceğim parayı buna veririm,![]()
Everest SM-790 Swanky Led Işıklı Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Everest SM-790 Swanky Led Işıklı Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Üstüne bir de koruyucu maske alırım.
Rampage kötüleyenler olacaktır fazla kulak asma,
Ben ASUS ROG PUGİO kullanıyorum. Sana eğer bu tarz mouse ısmarlayan varsa alsın.
@oknannna Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Bütçeyi bilmiyorum ama mouse olarak Bloody A9081'i gözüm kapalı öneririm. Gerçekten çok kaliteli bir mouse üstelik muhteşem bir mouse pad ile geliyor. Kendim bizzat kullanıyorum 3 sene falan oluyor sanırsam ya da daha az daha fazla. CS:GO, PUBG, R6 tarzında FPS oyunları oynuyorum. Ayrıca Rampage markasını kötüleyenler olacaktır arkadaşın dediği gibi. Klavye almıştım zamanında 4 yıl oldu hemen hemen hala çatır çatır çalışıyor hiçbir sorun yaşamadım. Aynı şekilde kulaklığını da 3 yıl kullandım sonra küçük geldiği için değiştirdim hala o da çalışıyor.
Vay be, bundan 4 ay önce o fiyata Corsair Harpoon RGB vardı. Şimdi bakıyorum fiyatı 2 katına çıkmış.Ona vereceğim parayı buna veririm,![]()
Everest SM-790 Swanky Led Işıklı Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Everest SM-790 Swanky Led Işıklı Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Üstüne birde koruyucu maske alırım.
Rampage kötüleyenler olacaktır fazla kulak asma,
Ben Asus ROG PUGİO kullanıyorum. Sana eğer bu tarz mouse ısmarlayan varsa alsın.
250-300₺.Bütçe nedir?
250-300₺.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.