Rampage Force V995 alınır mı?

750861

Centipat
Merhaba
Ben hiç direksiyon seti almadim ve bu direksiyon setini buldum. Sizce guzel mi? Cok iyi ve pahali olmayacak sadece Euro Truck Simulator oynuyorum. Sirf eglence olsun diye yani uygun olur mu bana?
Sistemim;
GTX1050 Ti, i3-4150, 500GB HDD, 16 GB RAM, 256 GB SSD.
75 Hertz - 1 ms.
Ayrica Euro Truck Simulator oynayan ve bu direksiyonla oynayan ayarini da atabilir mi hassasiyet ve tus atamalari vs?

Onceden ets 2 diye bir oyun bilmiyordum ondan dolayi baslayinca almkk istedim :D

Yanit atilmiyormu konuya

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Ben hiç direksiyon seti almadim ve bu direksiyon setini buldum. Sizce guzel mi? Cok iyi ve pahali olmayacak sadece Euro Truck Simulator oynuyorum. Sirf eglence olsun diye yani uygun olur mu bana?
Sistemim;
GTX1050 Ti, i3-4150, 500GB HDD, 16 GB RAM, 256 GB SSD.
75 Hertz - 1 ms.
Ayrica Euro Truck Simulator oynayan ve bu direksiyonla oynayan ayarini da atabilir mi hassasiyet ve tus atamalari vs?

Onceden ETS 2 diye bir oyun bilmiyordum ondan dolayi baslayinca almkk istedim :D

Hocam ben de yakın zamanda aldım set. Araştırdığım kadarı ile Rampage cihazlarda gecikme, ölü bölge, dandik malzeme gibi sorunlar maalesef ki mevcut. Ben ikinci el üzerinden temiz, kullanılmamış G29 aldım ve mutluyum şu anda :) Siz de öyle yapabilirsiniz, 10 yıllık cihaz da olsa güzeldir. Onun dışında Thrustmaster vs. de önerebilir diğer arkadaşlar, araştırmanıza devam edin derim.

Hocam ben de yakın zamanda aldım set. Araştırdığım kadarı ile Rampage cihazlarda gecikme, ölü bölge, dandik malzeme gibi sorunlar maalesef ki mevcut. Ben ikinci el üzerinden temiz, kullanılmamış G29 aldım ve mutluyum şu anda :) Siz de öyle yapabilirsiniz, 10 yıllık cihaz da olsa güzeldir. Onun dışında Thrustmaster vs. de önerebilir diğer arkadaşlar, araştırmanıza devam edin derim.
Tesekkurler :D ForceFeedBack ozelligi varmis V995'de. Acaba G29 adli modelde varmi bu ozellik?

Internetten baktigimda gecikme olmadigini gordum videolarda, cok kucuk gecikmeler benim icin onemli degil. Tiri yavas suruyorum zaten. Olu bolge olayini anlatirsaniz sevinirim. Malzeme kalitesine gelirsek cok sert kullanmiyorum zaten esyalari dandik malzemesi de olsa sert kullanmam bisey olmaz. Oneriler icin fiyati onemli degil bunun civarinda olsun ama. <3

Fark etmez ikisini de alabilirsiniz, 2 gün sonra da konusunu açarsınız buraya.

tesekkur ederim, g29 adli model daha cok guzel duruyor shifter+g29 nasildir?

g29 da mi sikinti cikariyor bu arada bug olmus 2 mesaj ayni atmisim bende oyle gozukuyor

tamam duzeldi o sikinti yok bug degilmis

konuyu 55 kisi gormus ama fazla cevap gelmedi :(

Teşekkür ederim, G29 adli model daha cok guzel duruyor shifter+G29 nasildir?

G29 da mi sıkıntı cikariyor bu arada bug olmus 2 mesaj ayni atmisim bende oyle gozukuyor

Tamam duzeldi o sıkıntı yok bug degilmis

Konuyu 55 kisi gormus ama fazla cevap gelmedi :(

Hocam zaten ilk yanıtı ben attığım için seçiminizi sizin yerinize yapmak istemedim. G29 shifter vites ile birlikte demek. Rampage alıp pişman olmaktansa ikinci el G29 tercih edebilirsiniz, güzeldir. İkinci el olduğu için güven duyamıyorsanız test etmenize izin veren satıcılar ile görüşebilirsiniz. Zaten set alan çoğu kişi, başta kullanmak zor olduğu için ya da sıkıldıkları için satışa çıkarıyorlar. Benim tercihim G29 yönünde oldu, masamdan da hiç sökmem kendisini günde yarım saatliğine de olsa kullanırım.
G29 konusunda size eksi yön olarak söyleyebileceğim tek şey, oyun içerisinden direksiyona tepki geldiği zaman kaza yapıldığında veya sürttüğünüzde titremeyi dişlileri kullanarak yapıyor. Başta sanki kırılacak gibi his veriyor elinize, çok ses çıkarıyor ki bu da dişli sistemi kullandığı için gayet normal, alışırsınız diye düşünüyorum :)

Nasıl olsa çok kullanmam, şöyle olsa sıkıntısı olmaz böyle olsa da idare ederim diyip kalitesiz bir alete para vermektense G29 bakabilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı