Rampage Frosty-R Testleri | Uzak Durun!

Neden böyle bir soğutucu var?

Daha cok ısıtıcı olmuş.
Hava üflemek yerine, havayı atıyor gibi :D ''reyMPEYc yHA'' cılar gelmeden diyeyim, hiç soğutucu koymasak direkt demir blok koysak o daha iyi soğuturdu..
Bir ara işlemci soğutucum bozulmuş hiç çalışmıyordu ve bende oyun oynamıştım maks. 94 derece görmüştüm Ryzen 3 1200'de. Anladığım kadarıyla bu bir ısıtıcı.

Pardon, Neden böyle bir ısıtıcı var?

Neden böyle bir soğutucu var?

Pardon, Neden böyle bir ısıtıcı var?
Belki kışın ufo kullanmak isteyenler vardır ve elektrik faturası az gelsin diye bunu yapmışlardır :D

Siz bu konuyu açtınız ya? Emin olun daha fazla "Rampage Frosty-R alacağım. Sizce nasıl arkadaşlar?" önerileri ve konuları gelir. Forumda hala bazı markaların ne anlama geldiğini aktaramadık...

Herkes ağır eleştirmiş, hatta işi goygoya vurmuş ama ben genel olarak bu tarz markalar hakkında biraz farklı bir yorum getireceğim.

Bu soğutucu için bir şey diyemem çünkü belli ki işini yapmıyor ama genel olarak insanlar bu markaları keyfinden almıyor. Her marka herkesin cebine uygun olmayabiliyor ya da herkes aynı fiyatlı alternatifleri görebilecek kadar forumu takip edemeyebiliyor. Bütçesi yetmeyen arkadaşları da anlamak lazım. Herkes bir şekilde PC/oyun hobisini yaşamaya çalışıyor, bu konular da o yüzden açılıyor. Ben sanırım 2 sene önce artık bütçemin son raddesinde bir kulaklık almıştım, SN-R3, hala da kullanıyorum. Ha çok mu üst düzey? Bence değil, hatta ben biraz fazla özen göstermesem şimdiye kadar çoktan elimde kalmıştı belki de. Ama hala görevini yerine getiriyor. "Pek tavsiye edilmemesini" anlarım ama bu ve benzeri markalar forumda biraz fazla "yerin dibine gömülüyor" gibi geliyor bana. Neticede adamlar f/p ürünü satıyor, alırken ve değerlendirirken bunu göz önünde bulundurmak lazım. Ben şahsen kulaklığı üst düzey beklentim olmadan aldım.

Tabii benim ürünüm kulaklık. Cihaz için hayati önemde olan bir PSU ya da soğutucu değil, bunun da farkındayım. Bu ürünlerde bütçeyi zorlayarak, en azından durduk yere arıza yapıp bilgisayara zarar vermeyecek kalitede ürünler tercih edilmeli. Yoksa astarı yüzünden pahalıya gelir.

Herkes ağır eleştirmiş, hatta işi goygoya vurmuş ama ben genel olarak bu tarz markalar hakkında biraz farklı bir yorum getireceğim.

Bu soğutucu için bir şey diyemem çünkü belli ki işini yapmıyor ama genel olarak insanlar bu markaları keyfinden almıyor. Her marka herkesin cebine uygun olmayabiliyor ya da herkes aynı fiyatlı alternatifleri görebilecek kadar forumu takip edemeyebiliyor. Bütçesi yetmeyen arkadaşları da anlamak lazım. Herkes bir şekilde PC/oyun hobisini yaşamaya çalışıyor, bu konular da o yüzden açılıyor. Ben sanırım 2 sene önce artık bütçemin son raddesinde bir kulaklık almıştım, SN-R3, hala da kullanıyorum. Ha çok mu üst düzey? Bence değil, hatta ben biraz fazla özen göstermesem şimdiye kadar çoktan elimde kalmıştı belki de. Ama hala görevini yerine getiriyor. "Pek tavsiye edilmemesini" anlarım ama bu ve benzeri markalar forumda biraz fazla "yerin dibine gömülüyor" gibi geliyor bana. Neticede adamlar f/p ürünü satıyor, alırken ve değerlendirirken bunu göz önünde bulundurmak lazım. Ben şahsen kulaklığı üst düzey beklentim olmadan aldım.

Tabii benim ürünüm kulaklık. Cihaz için hayati önemde olan bir PSU ya da soğutucu değil, bunun da farkındayım. Bu ürünlerde bütçeyi zorlayarak, en azından durduk yere arıza yapıp bilgisayara zarar vermeyecek kalitede ürünler tercih edilmeli. Yoksa astarı yüzünden pahalıya gelir.
Hocam tamam, ama aynı fiyata daha iyisi varken neden bunlar önerilsin?
Bakın aynı fiyat diyorum. Ki var da yani.

Hiç güleceğim yoktu. 🤣 🤣 🤣

Beyler yarın sistem toplayacağım, Rampage kasa hakkında görüşleriniz neler?
Bütçenizi belirterek yeni konu açın. Etiket atın, yardımcı olurum. Rampage kasa da önermiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı