Herkes ağır eleştirmiş, hatta işi goygoya vurmuş ama ben genel olarak bu tarz markalar hakkında biraz farklı bir yorum getireceğim.
Bu soğutucu için bir şey diyemem çünkü belli ki işini yapmıyor ama genel olarak insanlar bu markaları keyfinden almıyor. Her marka herkesin cebine uygun olmayabiliyor ya da herkes aynı fiyatlı alternatifleri görebilecek kadar forumu takip edemeyebiliyor. Bütçesi yetmeyen arkadaşları da anlamak lazım. Herkes bir şekilde PC/oyun hobisini yaşamaya çalışıyor, bu konular da o yüzden açılıyor. Ben sanırım 2 sene önce artık bütçemin son raddesinde bir kulaklık almıştım, SN-R3, hala da kullanıyorum. Ha çok mu üst düzey? Bence değil, hatta ben biraz fazla özen göstermesem şimdiye kadar çoktan elimde kalmıştı belki de. Ama hala görevini yerine getiriyor. "Pek tavsiye edilmemesini" anlarım ama bu ve benzeri markalar forumda biraz fazla "yerin dibine gömülüyor" gibi geliyor bana. Neticede adamlar f/p ürünü satıyor, alırken ve değerlendirirken bunu göz önünde bulundurmak lazım. Ben şahsen kulaklığı üst düzey beklentim olmadan aldım.
Tabii benim ürünüm kulaklık. Cihaz için hayati önemde olan bir PSU ya da soğutucu değil, bunun da farkındayım. Bu ürünlerde bütçeyi zorlayarak, en azından durduk yere arıza yapıp bilgisayara zarar vermeyecek kalitede ürünler tercih edilmeli. Yoksa astarı yüzünden pahalıya gelir.