Rampage Frosty-R Testleri | Uzak Durun!

Fiyatı 100 TL, daha iyileri var hatta 2 fanlı bulabiliyorsun.

Bende 25 TL olan Trust Zıva kullanıyorum. Hatta BİM'den aldım. 2 sene olmuş. Mikrofon hariç mis gibi çalışıyor ki mikrofon yanlışlıkla kırıldı yani kendiliğinden değil.

Evet ucuz ürünler yapıyorlar ama o fiyata daha iyileri bulunuyor.

Bu konuda zaten böyle bir soruyu ciddi ciddi soran da ne bileyim... Sizi geçen bu tür markaları savunanlara karşı gördüm, tebrikler. Biraz da sinirliydiniz tabi.
Doğrudur.
İnatla savunup kanıt isteyince konuyu saptırıyorlar, tepem atıyor.

Bakınız: Bir ürüne fiyat yetmiyorsa o zaman biriktirilecek. Bunun başka açıklaması yok. "Sabır" adlı şahane bir erdem vardır. Hepimizin belli oranda bünyesinde barındırması gerektiğine inanıyorum. İmkan yok diye vasat bir ürün alırsanız yaşayacağınız talihsizlik vasatında üstünde olacaktır. Güç kaynağı, soğutucu, çevre birimleri vs. bu tür markaların kısa-uzun kullanımda sorunlar yaşatacağı biliniyor. Ben de maddi durumu inanılmaz seviyede bir insan değilim ama bir şey alacaksam bekliyorum. Biriktiriyorum, indirim gözlüyorum. Ama "Şu F/P bir ürün, hadi alayım" demiyorum, diyemem. Çünkü 5 TL yerine 3 TL verdiğim için yarın bir gün zararım daha büyük olacak.

Konuya esprili, "gömerek", nüktedan yaklaşmakta tercih meselesidir ancak Rampage'e verilecek bir paranız varsa: Kenara atın. Biraz daha biriktirin ve daha iyi bir marka alın. Aslında konu bu kadar basit bir algoritmaya dayanıyor.

Xigmatek Apache III'ün "modifiye" (!) versiyonu desem doğru olur.

LED koyunca Gaming adı altında satılıyor işte...

Fanın etrafına koydukları plastik çerçeve büyük hata. Sıcak havayı doğrudan aşağıya basıyor. Düzgün havalandırma yoksa kasada, iyi bir durum değil bu.

Ben de ucuz ürüne para verebilecek kadar zengin değilim...

@ust_sel

2016'da Xigmatek kasa ve PSU alıp, GTX 980 almak varken; Mastercase kasa ve Corsair PSU alıp, GTX 970 ile yola devam ettim.

Ben o sistemi aldığımda çoğu kişi her şeyden kısıp GTX 1070 / 1080 alıyordu. Hatta bayağı eleştirilmiştim forumda da.

Şimdi parçalardan kısan çoğu kişi bir şekilde sorun yaşadı. Ya anakart sorunu, ya PSU ya da soğutma.

Ben mesela, 4 senedir ilk aldığım gün gibi, aynı performansta kullanıyorum.

Tabii ki arada bozulan ya da arızalı çıkan parçalar oldu. Ama, alırken garanti hizmetine de dikkat ettiğim için hiç mağdur olmadım.

RAM'lerimde sorun çktı mesela.

Garantiye verdim, sabırla bekledim ve iade çıktı.

Yine sabırla, istediğim ürünün indirime girmesini bekledim. 1.5 ay bilgisayar kullanmadım ama sonunda kaliteli ve beni uzun süre götürecek bir bileşene sahip oldum.

Mesela bu Mart başında PSU'm, elektrik hattımdaki bir sorun yüzünden bozuldu. Kaliteli olmasa sistemi de götürürdü belki.

Corsair ile iletişime geçtim ve 1 hafta içinde yeni PSU elimde oldu.

Çok görüyorum, sırf M.2 SSD almak uğruna JD seçiyorlar. Ben ısrarla diyorum, ilk başta SATA alın, sonra M.2 alırsınız. Oyunda farkı olmuyor diye. Ama dinleyen yok. Pişman olan çok sonradan. Olmayıp keyifle kullananlar da var, hakkını yiyemem.

500 GB kadar bir SSD'ye ihtiyacım vardı mesela. Hemen almak yerine biraz bekledim, hem de para biriktirdim. Acil de ihtiyacım vardı ama bekledim. Günün sonunda 500 GB 860 Evo'dan ucuza, 500 GB 970 Evo aldım, Vatan'dan.

Evet, bütçe önemli bir mesele. Ama sabretmek bazen işi çözüyor aslında. Sabredip para biriktirmemin meyvesini hep yedim.

Ama aceleci davranmamın sonuçları da oldu, beni yolda bırakan donanımlar oldu bu yüzden.

Elbet bir yol bulunur, yeter ki kaliteli bileşen kullanmak isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…