Rampage Fury X 7.1 kablosuz oyuncu kulaklığı alınır mı?

Bütçe
1000
Blackshark V2'de aktif gürültü engelleyici vb. gibi özellikler var onun dışında ses kalitesi olarak bir tık daha iyi Cloud 2'den ama aradaki fiyat farkına değer mi bilmem.
Aktif gürültü engelleyici yok Razer BlackShark V2 de pasif gürültü engelleyici var.

-Benim için en önemli şey oyunlarda ses kasma ve ben tak kullan kulaklık arıyorum, ayarlarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız Cloud2
-Ben kendi ses, müzik ve mikrofon ayarlarımı ayarlamak istiyorum, ayarları iyi yaparsam daha iyi performans alırım diyorsanız BlacksharkV2
Ses kasma konusunda Cloud2'nin daha iyi olduğu, mikrofon olarak BlacksharkV2'nin daha iyi olduğu söyleniyor.

@zeuswishing teşekkür ederim güzel yorumun için peki mikrofon farkı arasında ki fiyat farkı kadar yeterli mi yani sırf mikrofon için Razer alır mıydınız.
Ayarlardan pek anlamıyorum tabii araştırarak yapılacak bir şey ise o zaman halledebilriim gibi ama şarkı için ayrı bir kulaklığım var.

Benim önerim Cloud 2 olur hem yazılımla uğraşmıyorsun kutu içeriğinde yanında kumaş pedleride geliyor fiyatı da blackshark v2'den daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…