Fury X şu an indirimde ve mikrofon kalitesi, Wireless olması beni cezbediyor. Kulaklık şu an alınır mı? Alternatif olarak önerebileceğiniz şeyler var mı?
Aradığım özellikler:
-Sesi dışarı vermesin.
-İyi mikrofonu olsun.
Bu kadar yeter.
Kablosuz Asus için bütçe zorlamaya değer mi?Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.167,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus TUF GAMING H7 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF GAMING H7 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Kablosuz olarakta en ucuz bu var.Gigabyte Aorus H5 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte Aorus H5 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Aorus H5 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.368,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kablosuz ASUS için bütçe zorlamaya değer mi?
Evet. Rampage'den daha iyidir. Ama kablolu olanlar hepsinden daha iyidir.
Razer kulak ağrıtıyor. Asus güzel. Tronsmart ı hiç duymadım ama bana güven vermedi. Cooler Master da fena değil.Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ASUS TUF Gaming H5 Lite Essence Sürücüler Hava Geçirmez Bölüm Paslanmaz Çelik Kafa Bandı PC ve PS4 Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
ASUS TUF Gaming H5 Lite Essence Sürücüler Hava Geçirmez Bölüm Paslanmaz Çelik Kafa Bandı PC ve PS4 Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Tronsmart Shadow 2.4GHz RGB Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Tronsmart Shadow 2.4GHz RGB Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Cooler Master MasterPulse MH650 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Cooler Master MasterPulse MH650 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Şunlar nasıl?
Razer kulak ağrıtıyor. Asus güzel. Tronsmart ı hiç duymadım ama bana güven vermedi. Cooler Master da fena değil.
Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.167,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus TUF GAMING H7 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF GAMING H7 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Kablosuz olarak da en ucuz bu var.Gigabyte Aorus H5 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte Aorus H5 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Aorus H5 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.368,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet. Rampage'den daha iyidir. Ama kablolu olanlar hepsinden daha iyidir.
Razer kulak ağrıtıyor. ASUS güzel. Tronsmart'ı hiç duymadım ama bana güven vermedi. Cooler Master da fena değil.
Bütçeyi çok çıkarmadan bunu alsam bi' etkisi olur mu?Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 873,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rampage'in alınmayacağını biliyorum ama Fury X ve Drop Plus çok istek gördü.Hocam bu markanın ürünleri genelde sıkıntılı oluyor. Bende Snopy Rampage SN-338 diye bir kulaklık vardı. 2 günde solu gitti. Jak koptu. Bu yüzden Rampage alınmaz diyorum.