Rampage Fury-X(kablolu) vs Gamepower Mihawk vs Corsair HS50 Pro

Bütçe
1400

AkadirAY

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2020
Mesajlar
513
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS
Cinsiyet
Erkek
Merhaba kendime kulaklık arayışındaydım ve bu 3 modeli buldum genel olarak Fury-X tercih edilmekte fakat kafam titreşim özelliği olduğu için Mihawk'ta kaldı sizin önerileriniz nedir veya bu bütçede başka öneriniz var mıdır?
 
Boş ver Rampage ile Gamepower'ı ikisi de çöp bildiğin. HS50 Pro en iyi seçenek.

Cevabınız için teşekkürler hocam ama incelemelere baktığımda Fury-X modelini Cloud 2 ile karşılaştırıyorlar sizce doğru mudur?
 
Cevabınız için teşekkürler hocam ama incelemelere baktığımda Fury-X modelini Cloud 2 ile karşılaştırıyorlar sizce doğru mudur?

Şahsen ben Gamepower kyruse modelini kullanıyorum. Titreşim özelliği ses kalitesi, mikrofon olarak başarılı. Kalite konusunda ise her ne kadar dış yapısı güzel hissiyat versede tabii pek önerilmeyen bir marka. Ama Rampage kadar değil.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı