Ressamdavinci
Decapat
Teşekkür ederim.Sizin adınıza çok sevindim. Mağdur olmadan güzel bir deneyim oldu sizin için.![]()
Teşekkür ederim.Sizin adınıza çok sevindim. Mağdur olmadan güzel bir deneyim oldu sizin için.![]()
Hocam bilerek yamultmaz zaten. Velev ki aldı kasayı kardeşine götürürken... ''PAT'' düşürdü. Bi baktılar aşağısı yamulmuş. Hemen iade ve değişim. Anladınız mı?Halk ne hale gelmiş be..
Hemen en kötü senaryolar çizilmiş,karalanmış..
Bizi bu hallere düşürenler utansın.
Kasayı değiştirmelerine sevindim.
Aklı başında olan adam zaten kasayı alıp neden yamultsun![]()
Hayırlı olsun hocam. Uzun yıllar garantiye ihtiyaç duymadan kullanın.Teşekkür ederim.![]()
Yok hayır ben görselde ki üründen bahsediyorum.Hocam bilerek yamultmaz zaten. Velev ki aldı kasayı kardeşine götürürken... ''PAT'' düşürdü. Bi baktılar aşağısı yamulmuş. Hemen iade ve değişim. Anladınız mı?
Hayırlı olsun hocam. Uzun yıllar garantiye ihtiyaç duymadan kullanın.
İnşallah teşekkür ederimHocam bilerek yamultmaz zaten. Velev ki aldı kasayı kardeşine götürürken... ''PAT'' düşürdü. Bi baktılar aşağısı yamulmuş. Hemen iade ve değişim. Anladınız mı?
Hayırlı olsun hocam. Uzun yıllar garantiye ihtiyaç duymadan kullanın.
Teşekkürler, ilk mesaja nasıl ekleyebilirim acaba maalesef göremedim mesaj düzenlemeyiHayırlı olsun, sorunun hallolduğunu konu içeriğine de eklersen daha iyi olur bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.