Rampage, Gamepower alan herkesin bir sorun yaşaması

alyhisa

Hectopat
Makaleler
2
İllaki herkes karşılaşmıştır bunlarla. Adam Rampage almış 2 gün sonra konu açıyor ses az geliyor sadece sağdan geliyor vs. ama hiç Logitech ürünlerde yaşanmıyor bu tür olaylar. Ne düşünüyorsunuz?

Alınan ürünlerin kalitesiz olması. Rampage ve Segment Bilgisayar her kullanıcı grubuna ürün üretmeye çalışıyor bu yüzden markasının adı lekeli. Tabii bilen biri bu firmadan oldukça F/P ürünler de satın alabilir. Araştırmak gerekiyor.

Vallahi şimdi linç yemek istemiyorum ama, o markalar ürün üretmeye üşeniyorlar. Bedavadan para kazanmak için Çin'den aldıkları dandik ürünlere logo basıyorlar. Tabii birkaç ürün dışında.
Her ürüne logo basıyorlar. Hepsi logo basılmış ürünler.

Vallahi şimdi linç yemek istemiyorum ama, o markalar ürün üretmeye üşeniyorlar. Bedavadan para kazanmak için Çin'den aldıkları dandik ürünlere logo basıyorlar. Tabii birkaç ürün dışında.
Evet, bu şekilde çalışıyor. Sorunlarından birisi de bu ama çok yüksek bütçeli olmadığı için maalesef buna muhtaç.

En son Vatan'a gidip Rampage kulaklık almıştım. Kabloları hep dolanıyor ve mikrofon bazen sesimi vermiyor. Verse bile az veriyor. Gamepower fanlar almıştım, Fan randıman yapıyordu söktüm direk.

Kalite meselesi, elbette kaliteli markaların ürettiği ürünlerde de sorunlar olabiliyor. Logitech G300S gibi, herkes tarafından bilinen ürünler iyice araştırılıp alınırsa sorun çıkarma olasılığı en aza iniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…