SSD'lerde JD için model bazlı değerlendirme yapmak gerek, PSU için "Rampage PSU'lar cidden patlıyor mu?" diiye konu açan görmüştümAldığım 2 SSD'de şu an gayet iyi durumda çalışıyor. Yani bu markalar burada kötülendiği kadar kötü değil. Vallahi şu yorumları bilmeyen biri okusa ürünler 1 günde kendini imha ediyor sanacak.
Rampage ve Gamepower markaları Frisby Izoly ve Turbox gibi markaların yanına koyulmaz.
Nasıl kazandıklarına gelirsek Frisby, Izoly ve Turbox ışıklı mışıklı kasalar koyarak bilgisayar hakkında bilgisi olmayanları kandırarak kazık atar ve para kazanırlar.
Hepsinin bir yerle anlaşması var. Burada almayın dediğimiz için kimsenin almadığını sanıyorsun ama kapış kapış satıyorlar.
Örneğin Gamepower, İncehesap üzerinden deli gibi satış yapıyor. Monitörü en çok alınan monitör. Klavyesi en çok alınan klavye. Kulaklığı en çok alınan kulaklık. Nasıl satmıyor?
Işıklı mışıklı ürün üretip, cahil insanları kandırıyorlar. Mesela ben 250 TL verip Rampage almıştım bilmediğim için.
SSD'lerde JD için model bazlı değerlendirme yapmak gerek, PSU için "Rampage PSU'lar cidden patlıyor mu?" Diiye konu açan görmüştüm
Gamepower'ın çoğu ürünü gayet güzel. Herkes bir mekanik klavye için 1500 lira veremez o para verdiğiniz markaların çoğu Avrupa menşeili olunca 100 liralık ürün oluyor 1500 lira üstüne marka değeri parası veriyorsun sonra Gamepower alanı kötüleyip kendini üstün görüyorsun.
PC'den anlamayan biri üstteki şeyi görünce bayılıyor ve hemen alıyor böyle böyle para kazanıyorlar.
Burada çoğu kişinin model falan umurunda değil JD diye konu açsan direk hayır yazarlar.
Geçen söylemiştim ben bu foruma kayıt olana kadar bu markaları sadece kötü marka olarak biliyordum. Şu an adamların merkezini basmaya gitsek en önde bayrak taşırım.
Mesela en basitinden kasa dediğin şeyi gidip inceledikten sonra ne kadar kalitesiz çıkabilir. Sanki diğer markalar titanyumdan üretiyor bunlar plastikten mi üretiyor. Kasaya bakarsın fan girişleri nasıl? PSU yeri nerede? Hangi ana kartları destekliyor? Montajı rahat mı yaparsın? Bakarsın uygun ise tipi de güzelse alırsın. Bu firmaların kasalarına bile ölümüne nefret kusan var. Kasa bu ya ne yapacak içinde bulunan ana kartı bıçaklayacak hali yok ya duracak öylece. Bunların birkaç kasa modeli var buraya sormaya/tavsiye etmeye korkuyorum linç edilirim diye.
Not: PSU riskli bir iş diğer tüm bileşenleri risk edeceği için o dikkatli seçilmeli ben diğer bileşenlere zararı olmayacak bileşenlerden bahsediyorum.
Kasaları da alınacak durumda değil pek, alibaba'dan bakıp bulursunuz hepsiniBurada çoğu kişinin model falan umurunda değil JD diye konu açsan direk hayır yazarlar.
Geçen söylemiştim ben bu foruma kayıt olana kadar bu markaları sadece kötü marka olarak biliyordum. Şu an adamların merkezini basmaya gitsek en önde bayrak taşırım.
Mesela en basitinden kasa dediğin şeyi gidip inceledikten sonra ne kadar kalitesiz çıkabilir. Sanki diğer markalar titanyumdan üretiyor bunlar plastikten mi üretiyor. Kasaya bakarsın fan girişleri nasıl? PSU yeri nerede? Hangi ana kartları destekliyor? Montajı rahat mı yaparsın? Bakarsın uygun ise tipi de güzelse alırsın. Bu firmaların kasalarına bile ölümüne nefret kusan var. Kasa bu ya ne yapacak içinde bulunan ana kartı bıçaklayacak hali yok ya duracak öylece. Bunların birkaç kasa modeli var buraya sormaya/tavsiye etmeye korkuyorum linç edilirim diye.
Not: PSU riskli bir iş diğer tüm bileşenleri risk edeceği için o dikkatli seçilmeli ben diğer bileşenlere zararı olmayacak bileşenlerden bahsediyorum.
Evet haklısınız, çoğu şey ezber mesajlara dönmeye başladı.Burada çoğu kişinin model falan umurunda değil JD diye konu açsan direk hayır yazarlar.
Tanıtarak kalitesiz ürünlerini almalarını sağlıyor. Ben bunu eleştiriyorum. Neredeyse her videosunda "yeni F/P gıralı geyimgücü saber" gibi videolar atıyor ve öve öve bitiremiyor.