Rampage glory G01 sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Rampage glory G01 kasamın ön taraftaki fanları içeriye çok az hava verebiliyor. Kasanın ön paneline nasıl bir modifikasyon yapabilirim?

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    15,1 KB · Görüntüleme: 80
Size önerim kasanızda ön panel çıkıyorsa çıkartın. Kasanızın ön paneli çıkıyorsa internette manyetik toz filtreleri satılıyor onlardan alın hem kasada hava akışı iyi olur hem de kasanız çok az tozlanır.
Hocam ön tarafta kasanın dışında iki tane fan var.Toz filtresini nasıl takabilirim?

Hocam konuyu hortlattım ama ne yaptınız acaba,ben fan aldım 2 öne 2 yukarı ama önden hava almadığı için hiç Bi etki etmedi fanlar ve bu durum canımı sıktı siz ne yaptınız

Kusura bakmayın hocam biraz geç oldu. Ön paneli kesip plastik panjur yapıştırdım. Etrafınıda kırmızı araba kapı fitili ile çevreledim. Fanlarada toz filtresi taktım.
Hiç fena değil aslında kaç derece fark oldu peki biraz daha böyle kullanıp yeni bir kasa alıcam ilallah geldi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı