Rampage Helios C1 alınır mı?

O kısmı kasanın üzerindeki fanı takarken kullandım sadece eve geçince bakacağım ana kartın o kısmı açık değildi diye hatırlıyorum eve geçip bakacağım.

O kısmı kasanın üzerindeki fanı takarken kullandım sadece eve geçince bakacağım ana kartın o kısmı açık değildi diye hatırlıyorum eve geçip bakacağım.
Farklı şeylerden bahsediyoruz şuanda. Ben o kısımdan bahsetmiyorum. Benim dediğim kısıma o fanı takamazsınız. Kasanın yan kapağından bahsediyorum.

Birde benim aklıma takılan birşey var bu fan kaç watt yer hocam en fazla

Farklı şeylerden bahsediyoruz şuanda. Ben o kısımdan bahsetmiyorum. Benim dediğim kısıma o fanı takamazsınız. Kasanın yan kapağından bahsediyorum.
Resim atacağım eve geçerim 20 dakikaya

Benim dediğim kısım burası buradan anakartı çıkarmadan yapabiliyoruz değil mi? Yani anakartın arkasına takılan kule fanı tutan parçayı buradan takabilirim.

Dosya Ekleri

• 1720849985490..jpg
    1720849985490..jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 17
Şöyle bir bakınca çok da zor gibi durmuyor kule fan takmak arkadan aparatı tak önden kule fanı ayakta tutacak olanları tak sonra fanı tak bitti.

Evet takabilirsin.
Peki benim attığım fan uyumlu mu acaba İ9-9900 e nasıl öğreneceğim veya siz söyleyebilir misiniz

Son düzenleme:

Sizin attığınız fanı almak isterdim fakat ekran kartımı 2 gün önce aldım param kalmadı şu anda oyunlarda grafiği Ultra ya çekince işlemci stok fanı yetmiyor çok ısınıyor ben kendi attığımı alayım para ona çıkıyor hocam yardımın için teşekkür ederim muhtemelem fanı takarken yeni bir konu açarım.

Hocam https://www.hepsiburada.com/thermal...tel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-pm-HBC00006F0255
Böyle bir fan buldum çok iyi duruyor ne dersin

Son düzenleme:
Sizin attığınız fanı almak isterdim fakat ekran kartımı 2 gün önce aldım param kalmadı şu anda oyunlarda grafiği Ultra ya çekince işlemci stok fanı yetmiyor çok ısınıyor ben kendi attığımı alayım para ona çıkıyor hocam yardımın için teşekkür ederim muhtemelem fanı takarken yeni bir konu açarım.

Hocam https://www.hepsiburada.com/thermal...tel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-pm-HBC00006F0255
Böyle bir fan buldum çok iyi duruyor ne dersin.

Güzel fan ek olarak peerless Assassin bakabilirsiniz ya da Phantom Spirit.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı