Alınır hocam 2.5 senedir rampage sıvı soğutma kullanıyorum hiç bir problemini görmedim işlemcim oyunlarda 50-60 derece arasında her zaman boşta 30-40 derecelerde ben de 2x120 fan sıvı soğutma kullanıyorumKasama sıvı soğutma almak istiyorum ve Rampage HELIOS C15 sıvı soğutmayı beğenmiştim. Fakat yorumlara baktığımda kimisi "Rampage alınmaz", kimisi de "tam bir fiyat/performans" diyordu. Sizce alınır mı?
Teşekkürler hocam. Bilgisayarımı uzun ömürlü kullanmak istediğimden bir sorum daha var. 50-60 derece işlemciye zarar verebilecek bir sıcaklık mı?Alınır hocam 2.5 senedir rampage sıvı soğutma kullanıyorum hiç bir problemini görmedim işlemcim oyunlarda 50-60 derece arasında her zaman boşta 30-40 derecelerde ben de 2x120 fan sıvı soğutma kullanıyorum
Hayır, helede yazın çok normal.Teşekkürler hocam. Bilgissyarımı uzun ömürlü kullanmak istediğimden bir sprum daha var. 50-60 derece işlemciye zarar verebilecek bir sıcaklık mı?
Teşekkürler hocam. Bilgissyarımı uzun ömürlü kullanmak istediğimden bir sprum daha var. 50-60 derece işlemciye zarar verebilecek bir sıcaklık mı?
Niye hocam bu kadar karşısınızSakın böyle bir hata yapayım deme.
Kasama sıvı soğutma almak istiyorum ve Rampage HELIOS C15 sıvı soğutmayı beğenmiştim. Fakat yorumlara baktığımda kimisi "Rampage alınmaz", kimisi de "tam bir fiyat/performans" diyordu. Sizce alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.