Rampage HELİOS C15 sıvı soğutma alınır mı?

kayra134

Femtopat
Daha fazla  
Kasama sıvı soğutma almak istiyorum ve Rampage HELIOS C15 sıvı soğutmayı beğenmiştim. Fakat yorumlara baktığımda kimisi "Rampage alınmaz", kimisi de "tam bir fiyat/performans" diyordu. Sizce alınır mı?

Kasama sıvı soğutma almak istiyorum ve Rampage HELIOS C15 sıvı soğutmayı beğenmiştim. Fakat yorumlara baktığımda kimisi "Rampage alınmaz", kimisi de "tam bir fiyat/performans" diyordu. Sizce alınır mı?
Alınır hocam 2.5 senedir rampage sıvı soğutma kullanıyorum hiç bir problemini görmedim işlemcim oyunlarda 50-60 derece arasında her zaman boşta 30-40 derecelerde ben de 2x120 fan sıvı soğutma kullanıyorum

Alınır hocam 2.5 senedir rampage sıvı soğutma kullanıyorum hiç bir problemini görmedim işlemcim oyunlarda 50-60 derece arasında her zaman boşta 30-40 derecelerde ben de 2x120 fan sıvı soğutma kullanıyorum
Teşekkürler hocam. Bilgisayarımı uzun ömürlü kullanmak istediğimden bir sorum daha var. 50-60 derece işlemciye zarar verebilecek bir sıcaklık mı?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Bilgissyarımı uzun ömürlü kullanmak istediğimden bir sprum daha var. 50-60 derece işlemciye zarar verebilecek bir sıcaklık mı?

AMD Ryzen 7500F işlemciye stok fan var hocam o bile Max 60 derece görüyor ağır yükte sıvı soğutucuya göre fazla.

Eğer sıvı soğutucu şart değilse kule tipi alın (benim tercihimce) sıvı soğutucu benim için gereksiz.

Rampage nefreti bana da biraz ağır geliyor, çok fazla marka kullandım en uzun hep Rampage markalar gitmiştir hala da Rampage alıp tavsiye ederim. Memnun kalmadığım tek ürünü oyun kolu olmuştu.

Rampage genel olarak kalitesiz bir marka olarak görülüyor. Sebebini bilmiyorum ama sanırsam Mouse'lardaki sensör bozulmaları gibi sorunlardan dolayıdır. Bizim mahalledeki internet kafede yıllardır aynı Rampage Mouse'lar kullanılıyor bir kere dahi bozulduğunu görmedim. Yine de genel yorumlar ön planda.

1754609869872.png

Yaklaşık 15 dakikadır Expedition 33 oynuyorum işlemci 45 dereceyi geçmedi İşlemci ise I7 12700f

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı