@Usra9191929 hocam ben MSI aldım kaliteli olsun diye 360 mm berbat traktör gibi sesi var kafa patlatıyor sessiz modda bile oyun oynarken rahatsız ediyor gittim Rampage Helios C17 aldım hem LCD ekran karizmatik duruyor kasa içerisinde hem de MSI ile sıcaklık değerleri aynı gayet memnunum.
@Usra9191929 hocam ben MSI aldım kaliteli olsun diye 360 mm berbat traktör gibi sesi var kafa patlatıyor sessiz modda bile oyun oynarken rahatsız ediyor gittim Rampage Helios C17 aldım hem LCD ekran karizmatik duruyor kasa içerisinde hem de MSI ile sıcaklık değerleri aynı gayet memnunum.
Birçok bilindik 360mm hatta ve hatta 420mm sıvı soğutucuyu bile geçebilen bir soğutucudur marka özelin de de aklınızda bir soru işareti kalmasın gayet iyi markadır,
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.
MAG CORELIQUID A13 serisi soğutucunun tasarımında köşeli ve yuvarlak unsurların uyumundan ilham aldık. Yumuşak, yuvarlatılmış kenarlar temiz, keskin çizgilerle birleştirerek performans ve sessizliğin…