Rampage Helios C17 sıvı soğutma alınır mı?

Evet hocam alınır kaliteli üründür. ARCTIC Liquid Freezer II, NZXT Kraken X73, MSI MAG CoreLiquid P360, Cooler Master MasterLiquid ML360R RGB ve Cougar AQUA 360 ARGB markalarına da bakabilirsin. Bu saydığım markalar güçlü bilgisayarlarda kullanılır genelde.

Evet hocam alınır kaliteli üründür. ARCTIC Liquid Freezer II, NZXT Kraken X73, MSI MAG CoreLiquid P360, Cooler Master MasterLiquid ML360R RGB ve Cougar AQUA 360 ARGB markalarına da bakabilirsin. Bu saydığım markalar güçlü bilgisayarlarda kullanılır genelde.
Amd ryzen 7 7700x icin kullanacagim butce 3.900 gibi

Rampage alınmaz. Biraz forum gezersen Rampage markası hakkında çok güzel fikirler alabilirsin. Sıvı soğutmaları da dahil.
Amd ryzen 7 7700x icin kullanacagim butce 3.900

@Usra9191929 hocam ben MSI aldım kaliteli olsun diye 360 mm berbat traktör gibi sesi var kafa patlatıyor sessiz modda bile oyun oynarken rahatsız ediyor gittim Rampage Helios C17 aldım hem LCD ekran karizmatik duruyor kasa içerisinde hem de MSI ile sıcaklık değerleri aynı gayet memnunum.

kasanızın marka modeli nedir?
360mm soğutucu desteklediğinden emin misiniz
sifirdan sistem dizicem ve kasama uygun 360mm

@Usra9191929 hocam ben MSI aldım kaliteli olsun diye 360 mm berbat traktör gibi sesi var kafa patlatıyor sessiz modda bile oyun oynarken rahatsız ediyor gittim Rampage Helios C17 aldım hem LCD ekran karizmatik duruyor kasa içerisinde hem de MSI ile sıcaklık değerleri aynı gayet memnunum.
Oh be aradigim yorum. Hocam ses cok cikariyomu bide sogutmasi iyimi alacagimda

Rampage Helios C17 sıvı soğutma bunu almayı düşünüyorum. 360 mm sivi sogutma onerileriniz var mı?
Birçok bilindik 360mm hatta ve hatta 420mm sıvı soğutucuyu bile geçebilen bir soğutucudur marka özelin de de aklınızda bir soru işareti kalmasın gayet iyi markadır,

Technopat Haberler

Geri
Yukarı