Rampage Helix kulaklıkta 7.1 yok

TheTUN4M4N

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Rampage helix kulaklığını 7.1 özelliği için bir de kaliteli olduğu için satın almıştım fakat 7.1 özelliği yok, nasıl açacağım, yoksa dolandırıldım mı?

Arkadaşlar ben Rampage helix kulaklığını 7.1 özelliği için bir de kaliteli olduğu için satın almıştım fakat 7.1 özelliği yok, nasıl açacağım, yoksa dolandırıldım mı?

Keşke Rampage almasaydınız hocam herhangi bir uygulaması varsa oradan ayarlıyorsunuzdur belki bakın isterseniz varsa da çok iyi bir şey beklemeyin sanal 7.1 sonuçta iade edebiliyorsanız edebilir daha iyi modellere yönelebilirsiniz.

Maalesef iade yok hocam bütçemiz buna yetiyordu bunu aldık he bir de uygulama derken?

Maalesef iade yok hocam bütçemiz buna yetiyordu bunu aldık he bir de uygulama derken?

Program hocam ayarlarını yapabileceğiniz vesaire bir programı vardır belki diye sordum kendim baktım bulamadım bir de ne kadara aldınız merak ettim hocam ürünün fiyatlarında daha iyi tercihler mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…