Ali Keffal
Hectopat
Kuzenim almış 700 TL'ye, sence 700'e nasıl alternatifleri vardı ve ürünün eksi ve artı yönleri nelerdir?
Kuzenim almış 700 TL'ye, sence 700'e nasıl alternatifleri vardı ve ürünün eksi ve artı yönleri nelerdir?
Vallahi kanka güzel rekabetçi oyun oynayacaksan 7.1 var adamın nereden geldiğini direk anlıyorsun pedleri bayağı büyük kulaklarını direk içeri alıyor deri ama kulakları kapladığı için etrafı terletiyor rahatsızlık vermiyor görünüşü bir tık kötü mikrofonu ortalama yani Rampage olduğu için zaten iyi bir mikrofon bekleyemezsin onun dışında sesi falan bayağı kaliteli veriyor şu ana kadar bayağı sesli bahadireler atlattım hiç cızırtı vs. duymadım zaten sesi %100'e almadığın sürece (alırsan kulağın patlar) hiç cızırtı yok bir deneyim deyip almıştım bir kez duyulmayacak kadar az bir cızırtı var zaten fiyatına göre çok uygun güzel bir kulaklık fakat ben sana Havit Gamenote H-2038 u'öneririm mikrofonu takıp çıkarılabilir hem de pedleri kumaş hiç rahatsız etmez zaten Havit mikrofonu güzel hatta bayağı kaliteli denilebilir kulaklık alacaksan o Havit'e bak derim ama illaki helix alacaksan mağdur olmazsın bence.
Hocam 1 sene önceki konu ama yorumunuz için teşekkürler, şu an ASUS TUF H1 kablosuz kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.